kelebegimm07 cemreninannesi67 Eğer alma durumunuz varsa kesinlikle dediğim düzleştiriciyi alın. Bir kere değmesi yetiyor düzleşmesi için ugrastirmiyor. Ben arzum kullanıyorum bozulmasını bekliyorum bozulsun babyliss alicam 🥰
Papatyamsi twoboys05 size katılıyorum bende 2 3sene önce remington almıştım hala ilk günkü gibi kullaniyorum🌸
cemreninannesi67 Beyzan ya onu bende yaptırmıştım geçen yıl fazla kullanamadım denize çok gittiğimiz için bozuldu hemen ya
Beyzan cemreninannesi67 evet deniz bozuyor şampuan bile tuzsuz olmalı ben kısın yaptırdım rahat ettim şimdi doğumum Haziran sonu doğumdan hemen sonra yaptırcam nasıl olsa denize giremem diye
cemreninannesi67 Beyzan ya eşimin ani emri vakileri çok vardır planlı bişey yapmayı asla sevmez arar hadi şuraya gidiyoruz Ben geliyorum 10 dk yav geliyosunda ben nasıl hazırlayım o yüzden pratik bişey yaratmak istiyorum kendime bakalım 🌸
Beyzan cemreninannesi67 inşallah bulursunuz cidden saç çok önemli şekil almayan saç eziyet inşallah güzel bir ürün bulursunuz🌸