Ekinci-ada12 33 haftalık olduk ama kendimi iş yapmaktan alamiyorum sabah başlıyorum bi bakıyorum aksam olmuş benim gibi olan var mi zararli mi bel kalmadı cok yorgunum ama durduramıyorum kendimi evde tek olduğum icin mi acaba
Eczmery123 Ekinci-ada12 ben de tam tersi hiç ev işi yapmıyorum. Her tarafım ağrıyor zaten. Kadın tutacağım temizlik için haftada bir gelsin yapsın diye ama bulamıyorum pandemide.
esraizmirli Ekinci-ada12 maşallah kendi enerrjinden banada yollar mısın paylaşalım😃 38 haftalığım haftaya sanırım tam belli değil ama sezeryan olacagım heryerim heryerde hiçbişey yapasım yok 🥲
dogamoms Ekinci-ada12 valla en başından beri öyleyim ve son haftadayım artık 2.5 yalında bir kızım var birde gece 2ye kadar iş yapıyorm şimdiye kadar bir zararı olmadı ama artık zorlanıyorm ağrılarım oluyo
angel123 Ekinci-ada12 keşke ben de senin gibi olsam daha başındayım hantallaştım hiç bi iş yapmıyorum eşim yapıyo bazen 🥲
Ekinci-ada12 esraizmirli annem yanımdaydı dün memlekette gönderdim evin heryerinde izi var ağlamaktan helak oldum sanirim sirf aklima getimemek icin oyaliyorum kendimi göz pınarlarim kurudu beni mahfetti annemin gidiisi
Ekinci-ada12 angel123 en başında evi pislik götürüyordu hep uyuyordum ama artik sonuna dogru evin küçük sahibi gelecek diye heyecan da oluyor insan duramıyor
Sose Ekinci-ada12 Malesef büyük işleri yapamıyorum artık.. 34.haftadyz biraz daha yaklaşalm kadın tutcam yapamıyorum.. Sende yapma boşver bebeğin sen daha önemlisiniz
Ekinci-ada12 Sose sende haklısın valla ama icimdeki seslerden biri yap durmaa yap diğeri yeter diyor çocuğa yazık diyor ne yapacam
Baharcilek Sose Kandemir döneminde eve birini sokmak ta dert evi temizliyecez derken korona olmak var
momsboys Ekinci-ada12 bende kendimi ev işine veriyorum 29 haftalıgım simdi bebeğin kıyafetlerini yıkadım yarında ütüleyeceğim ne yapalım evde sıkıntıdan
Mydarling Ekinci-ada12 37 haftalık hamileyim bendede durum aynı canım. Kayınvalidem geldi sözde yardıma (bekar kaynım ile) işlerim iki katına çıktı az kaldı kafayı yememe 🤦🏻♀️
Ekinci-ada12 Mydarling Allah yardimcin olsun benimki de gelecek doguma yakın sicip bırakacak biliyorum
beybikos Ekinci-ada12 Aynı ben de tek başına insan sıkılıyo vakit geçiyor. Sabahtan başladım yeni bitti iş güç. Şimdi de poğaça yapcam 😁 öbür türlü yat yat insan kuruyor vakit geçmiyor. Pandemi var napalım.
Ekinci-ada12 beybikos cok doğru bende kek yapcm kaslarımız çalışsın güçlü oluruz dogum icin kendimi böyle avutuyorum
Ekinci-ada12 esraizmirli ne zormuş anneden ayrilmak maviş gözleri dolu doluydu giderken hala gözlerimin önünde gece 2 defa gelip uyuduğu yere oturdum
Mlike Çarsamba doğum var ben hala temizlik yapıyorum 😂 sabah 7de başladım cam kapı dolap şöyle bir elden geçirdim, zaten ben sürekli dip köşe yaptığım için cok bir pisi isi olmuyor. Yapmasam içim rahat etmiyor 🤯
Bankacianne48 Ekinci-ada12 ben robot supurge aldım gunluk temizlik yaptiriyorum bir cocuk var ve hamileyim ayni zamanda çalışıyorum da uğraşamam temizlik ile. 😆 robot al sende