Nefes34 Elifeslem eşinizi içeri sokuyormu peki malum pandemiden dolayı içeri sokmuyolar eşleri çoğu hastane ve muane ücreti nedir
Eylul_53 benim ilk gebeliğimde mehtap hanım ilgilenmişti bu ikinci gebeliğim bu defa hakan beyle devam ediyorum bende işe besmele çekerek başlaması çok etkiledi beni
Elifeslem tazeanne123_ hiç bilgim yok o konuda Anadolu’ya gidiyordum Hakan beye muayenesi bana pahalı geldi Hakan bey çok iyiydi ama gidemedim artık 5aydan sonra etiklife tıp merkezine gidiyorum şimdi depoda beş sakatlık yürüme mesafemde Cihan beye gidiyorum çok iyi bi doktor Cihan beyde
Eylul_53 tazeanne123_ valla ben 2 3 kere gittim kendisine memnun kaldığım söylenemez bana soğuk geldi açıkçası kadın doktorlardan mehtap hanımı tavsiye ederim o hastanede
Eylul_53 tazeanne123_ ben kese düşüklüğü yaşadığımda gitmiştim kendisine ben tabi durumun etkisiyle ağlarken kendisinin bana dediği cümle o kadar saçmaydı ki senin zaten bi çocuğun var üzülcek birşey yok demişti isterse 10 tane olsun sonuçta ben orda bi kayıp yaşamışım
tazeanne123_ Eylul_53 saçmalamış gerçekten de ben 1 kere gittim bı bebeğimi kaybettik onun da sonuçlarını istedi bakacam aynısı olmasın diye diyince hoşuma gitti acikcasi
Eylul_53 tazeanne123_ bi gidin istersen yine sanada aynı davrancak diye birşey yok belki sen memnun kalırsın 😌