Diillara Merhabalar hanimlar sultangazideki şafak hastanesindeki ayşin hanıma gidip memnun kalan var mı acaba doktorumu değiştirmek istiyorum ayşin hanımı tavsiye eden olursa ona gideceğim bu arada 31 haftalık gebeyim acil bulmam lazım iyi bi doktor
elo20 Diillara ben gidiyorum çok memnunum canım ilgili bi doktor acil bi durum olursa telefondan ulaşabiliyorsun hemen cevap veriyor muayene ücreti ise sgklıysan 75₺
Burcuece Sedatastan harika çok merhametli ilgili bir doktor benim akşam suyum geldi kalktı yazlığından geldi yetişti doğumuma kesinlikle önceliği de normal doğum normal doğum yapabilecekken sezeryan isteyenlere kızıyor bile
naz34 Sedatastan bu kişinin istediğine bağlı çevremde bu doktora gidip normal yapanda var sezeryan yapanda var.
Sedatastan Burcuece ben şuanda 20. Haftamdayım şafakta defne hanımı duydunuz mu bilmiyorum . Açık açık söyledi yani normal doğum yaptırmadığınk . Benimde önceliğim tabimi çocuk sağlıklı olsun da normal doğum yapmak . Bu birazda doktorun elinde . Siz normalmi yaptınız peki .
Burcuece Sedatastan Sedatastan Ayşin hanımdan önce Defne hanıma gidiyordum kendisi mesai dışında doğumlara gelmediği için sezeryan yaptırıyor
Burcuece Sedatastan evet 2 doğumumu da Ayşin hanım yaptırdı 2. Hamileliğimde Ayşin hanım için Beylikdüzünden gidiyordum
Sedatastan Burcuece nasık oldu peki doğumunuz ayşin hanımda sezeryancı mı yoksa normal doğuma mi meyilli