honeysmom 1 haftadır sürekli kusuyorum bişey yiyip içemiyorum, yediğimi içtiğimide kusuyorum 6+6 yım benmle aynı durumda olan var mı?
hellobaby0 honeysmom o haftalar da normal tam o haftalarda başlar zaten bulantılar kusmalar inşallah fazla sürmez devam ederse Prilam isteyin doktorunuza yazsın tamamen geçirmiyor ama en azından hafifletiyor 🥰
Melogurumi honeysmom bende sizin gibiyim 12. Haftaya giricez ama hala devam ediyor dediğinx gibi ilaçta işe yaramıyor 😕 umarım en kısa zamanda biter 😒
Eylul_53 honeysmom 15 haftalık oldum kafamı kaldırcak halim yok ilaçlar bile işe yaramadı bende çok özeniyorum bulantısı olmayan hamilelere valla ben ilk gebeliğimde 9 ay boyunca çekmiştim zaman hiç geçmiyor valla ama bunada şükür diyorum yapcak birşey yok napalım seni o kadar iyi anlıyorum ki o yüzden
honeysmom hellobaby0 yazdı dediğinizden fakat geceleri aşırı kusmam devam ediyor bende pek işe yaramadı 😓
Melisss07 honeysmom benim de erken başladı 21. Haftadayim hala devam ediyor prilamin hiç etkisi yok yinede içiyorum sabah aç karna onzyd de verdi o işe yarıyor ama ağır biraz
Melisss07 honeysmom aynen banada sabah onzyd akşam iki tane prilam iç demisti hiç bir etkisi yok yinede devam ediyorum hala ama bı degisiklik yok , serum falan da yedim kaç kere serumdan geldim yine kustum 🤢🤢21 hafta olduk hala aynı
honeysmom Melisss07 Allah yardımcımız olsun ben de aynıyım, bende serum alıp eve gelip geri kusuyorum.
Cansueda honeysmom kişiden kişiye değişiyor harelde mide yanmam çok oldu sadece 1 kere kustum 12 haftalığa doğru mide yanmalarım geçti birazda olsa Allah’ım bütün annelerimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻