Melisss07 gebelik öncesi de takip ediyordum, birçok arkadaşımın çekimini de yapan @antalyadogumfotograflari var Instagram’da. Kübra Balkış. Çok tatlı bir kadın, fotoğrafçılık dışında takipçisi olarak birkaç kez konuşmuşluğumuz da oldu ben samimi buluyorum. Çekimleri de çok kaliteli.
Ben yenidoğan stüdyo çekimi değil de doğum anında ve hastanede çekim yaptırmak istiyordum. Doğumum Medicalpark’ta olacağı için ve özellikle de videolu bir çekim istediğim için Kübra hanımla görüşmedim. Kendisi sadece fotoğraf çekiyor, doğum filmi yapmıyor. Ayrıca medicalpark da kendi fotoğrafçısı mucize fotoğrafçılık dışında fotoğrafçı almıyormuş.
Mucize fotoğrafçılık da çok pahalı fiyat verdi sadece hastane çekimi için. Çok yerle görüştüm, mucize fotoğrafçılık dışında ben medicale girebiliyorum diyen sadece @mutlu_anlar_fotografcisi Burcu hanım’ı buldum. Oraya yaptıracağım. Hastanede bağlantıları olduğu için girebiliyormus. Orada çektiği fotoğraf ve videolar da vardı o yüzden güvendim. Hem de mucizeye göre çok uygun fiyat verdi.
Bunlar dışında ferideninbebekleri, gokcesimsekphotography, selininkadraji, nazanyilmazphotography, gizemencanphotography gibi fotoğrafçılar da var instagram adlarını yazdım.