Elifdikel Diilruba işte bende.bu hamilelik konusunda hiç rahat bir insan değilim o yüzden doğurana kadar korkarım hep teşekkürler :)
birprensesvebirprensannesi Elifdikel 15. Haftamda ufak tefek hissettim ama 20. Haftamda net hissettim
Ozlemkdmrcl Elifdikel ben 13 haftamda hissettim ama sonrasında çok nadir zaten oğlum daha 18 aylık peşinde koşarken hareker etse bile anlamam 🤭😀
Elifdikel Ozlemkdmrcl bende de var 20 aylık peşinde koştuğum bir cimcime ama yatarken falan da hissetmedim henüz erken sanırım bugün dokturuma da soracağım
mavi_inci Gebeliğim ve 13. Haftamda hissetmeye başladım. Ama böyle tüy gibi bir şeyle karnımın içi gıdıklanıyor gibiydi. Masa başında çalıştığım ve sanırım zayıf olmamın avantajı. Şimdi 20 haftalık ve şuan çok daha net hissediyorum.
Elifdikel mavi_inci olabilir zayıfsaniz daha erken hissetmissiniz olabilirsiniz bir de yapıyla da alakalı olabilir ben kızımın hareketlerini de çok hissetmezdim :)
Ozlemkdmrcl Elifdikel bende yatarken hissettim bir iki kere küçükler artık büyüdükçe daha net olur ☺️
Es_eskaya51 melegimablaoluyo34 evet oyleymis baya bi yikildim ama mecbur ayaga kalktik hayirlisi artik🤣🤣
Es_eskaya51 melegimablaoluyo34 coook kiz istiyordum erkek dedi ama ilkindede kiz istedim sonra ikinci dusunmedim yillarca kaza oldu bari kiz olsa dedim olmadi ama vardir allahimin bir bildigi herseyin hayirlisi saglikli olsunda bakalim 😊😊😊