Elifdikel Merhabalar yarın 16 haftalık olcaZ 2. Gebelik hareketleri daha erken olur dediler ama henüz hareketlerini hissetmedim zayıf bir insan değilim onunda etkisi vardır muhakkak sizler acaba ne zaman hissettiniz ikinci çocuğunuzun hareketlerini
Es_eskaya51 Elifdikel 2ci gebelikte daha rahat hissettim zayif oldugum icin olabilir 16ci haftada mesela simdi 18 haftanin sonlarindayim bariz hissediyorum
Zeyneplena34 Elifdikel 14. haftamda kalp atışı gibi hissetim. 16 dan sonra daha netleşti. Şuan 24 haftaligiz hiç durmuyor maşallah tekmeleri vs 😂🤭
Elifdikel Es_eskaya51 Olabilir ben zayıf değilim :) bir de ilk kızım hiç hareketli bir çocuk olmadı karnımda bu bebeğimde belki ona benzicektir teşekkürler
Elifdikel Elfmstf Normal olabiliyor demekki kişiden kişiye fark var yarın doktor kontrolüm var soracağım bir cinsiyetimize de bilmiyouz da siz öğrendiniz mi :)
Baloncuk41 Sezeryanda hissizlik oluyoya içte bide göbek varsa benim gibi geç hissediliyomus 20 hafta civarı doktorum öyle söyledi
Elifdikel Baloncuk41 Olabilir sezeryanla dogum yapmıştım kilomda var ama işte insan bir an önce hissetmek istiyor yeter ki sağlıklı olsunlar geç hissetsek de olur tabi :)
Baloncuk41 Elifdikel aynen öle 2. de daha çabuk hissedilir derlerya ondan etkileniyoruz ister istemez sağlıklı olsunlarda varsın bekleyelim 1 kac hafta daha 🌸
Elifdikel aeminegmss Normal demekki şimdi hissedemem yeter ki sağlıklı olsunlar da geç hissedelim ilk bebeğim hiç hareketli değil ki günde bir iki ya oynar ya oynamazdi şimdi böyle çok hareketli bir bebeğim olsun istiyorum :)
Sarellem Elifdikel benimde ikinci gebeliğim. Yarın 17 haftalık oluyorum. Çok nadir ufak pıtpıtlar hissediyorum ama tamda emin olamıyorum. Sırt üstü yatarken bazen sol yada sağ tarafımda sertlik oluyor sonra yumusuyor hareket ettiğini düşünüyorum. Ama öyle kendini çok hissettiren seyler değiller. Biraz daha büyümeliler sanırım 🌸
Elifdikel Sarellem İnşallah ilerde kendini daha çok hissettirir miniklerimiz bir süre anlamıyor insan zaten bebek mi başka şeyler mi diye :)
Elifdikel Asel2122 Ben zaten normalde de çok sabırsız insanım bu durumda da sabırsız davrandığım kesin:)
Elifdikel Es_eskaya51 daha bilmiyouz ki göstermedi kendini öğrenemedim yarın gidicem insallah doktora öğrenirim