Ecmelbeyza Ecem0642 terlik,havlu ,peçete kolonya maske ,atıştırmalık,biberon,depend,iç çamaşırı,pijama , ekstra pijama takımı, çorap,hırka ,kahve, çöp torbası, bardak , yastık kılıfı (pandemi)
mrsbiyolog Ecem0642 ben en temiz mustela olarak okudum. Doğum öncesi başladığım zaten lansinohun en küçüğü idi. Doğuma kadar onu bitip bebişle mustelaya başlamayı düşünüyorum.
DeryaKarakus mrsbiyolog bende başlangıç için mustela aldım umarım gerek kalmaz kullanmaya ama nolur nolmaz
derinsart Rabis01 ben 3 gün sonra doğuma gidiyorum 63 kiloyum orta beden yazıyo M sanırım benm aldıgım o tam oldu
Ophelia Hazirladik 🤗 ama çanta değil çantaları desem daha doğru 😊🤦♀️ Fotoda olmayan puset var birde.. Gecelikler de valizde değil kılıfla gidecek. Eklenecek bir iki şey daha var buraya🤦♀️he birde yiyecek vs çantası hazırlanacak..
Nisakrmn3 Ophelia gerçekten valizlerinizin içinde ne var çok merak ettim bende😂 benim üçüncü doğumum olacak küçük el bagajı valizle gittim iki doğumada bunada aynısını hazırladım😂ve içine koyduklarımın birçoğunuda kullanmadan döndüm hastaneden😍
Rabis01 Ophelia canim biraz fazla olmamismi neler aldin yanina ben kabin boy valiz ve bebek cantasi hazirlayacagim yeterli olur diye dusunuyordum şuan bunlari gorunce sasirdim
Hilalmira Minnosunannesiii dependi befen olarak büyük mü aldınız yoksa normal beden mi ben şuan L bedenim kendi bedenimmi olsun yoksa XL mı daha rahat olur ?
Minnosunannesiii Hilalmira doğumdan sonra göbek biraz gidiyor ama eski beden de olmuyorsun kilon varsa biraz xl al bencr
Zehraaa98 Ecem0642 şok evımızın onunda kuzum yetmezse alırım dıye dusundum bu arada cl tam oldu sımdı denedım 😂 70 kılo 1.68 boyum 5-6 kılo daha alırım doğuma xl tam oldu
Ophelia Ecem0642 aynen😊 pandemi canım nevresim takımından, havlulara herseyi koyduk.annem titizdir benim baya 😊 yedekler falan derken doluyor iste küçük valizler bisi değil o kadar 🤪 çocuğun bezinden kremine bir çok şeyi oluyor zaten. E kendimin de makyaj, bakim ürünleri derken anca 🤗 emzirme sutyeni,depend, göğüs pedi, kalkanı, atlet, çorap.. liste uzun. Emzirme yastığı, cikolatasi, kapı süsü cart curt bak çok detay var işte artıyor çantalar😁 1 valizle giden de olur tabi ki ama o ben değilim 😄 fazla olsun eksik olmasın naparsin garanticilik.
Efnankeklik Ecem0642 biberon emzik Belki sut olmazsa diye her ihtimale karsi mama 10 tane bebek bezi 6 tane hasta bezi 2 tane hastane cikisi bebek icin 2 tane pijama takimi Islak mendil Göğüs pedi Göğüs ucu kremi Pisik kremi 2 tane battaniye Hem cocuk için hem kendin için çorap 2 tane emzirme sütyeni Terlik taç takimi Makyaj cantasi Duzlestirici Havlu Sabun Atlet kilot 👍👍😍😍😍
tazeaane Ecem0642 ya bunlar az gibi geldi ama bilemedim. Ben birsürü şey yazdım en iyisi senin gibi az malzemeyle gitmek 😀🤦♀️
zenan8 Ecem0642 pişik kremi göğüs ucu kremi emzik kağıt havlu lohusa pedi yada depent rahat terlik yedek kıyafet Resimde kullanmak için aksesuar ve makyaj malzeme
Ophelia zenan8 çok yedekli sadece. Pandemi şartlarından birde. Banyo için havlular koydun mu valizin bir yarısı doluyor zaten. 2 terlik 2 pijama. 2 gecelik sabahlik. 2 sutyen vs heesey en az 2 tane. E çocuğun valizi zaten 10 lu set var. Birkac farklı tür battaniye,muslinler,ağız mendiller vs Nolur nolmaz diye 5li 5 set koydum tulum şu bu. Foto çekimi için de kendi özel eşyalarım işte. Anormal bisi yok küçük boy valiz bunlar göze büyük gelmiş olabilir 😊 momy bag komple bebeğin bezi, İslak mendil, pamuk, alt açma örtüleri, sut pompası,biberonlar,emzikler. Kullanmicagimiz şeyler olabilir ama lazım olursa eve gel al daha zor gereksiz. O yüzden biraz yedekli koyduk herseyi 😊