Beyazmelekkk Kızlar 30 haftalık oldum hala bir isim karar veremedik . Eşimde bende ağır eski söylemesi kolay isimleri seviyoruz. İçimize sinen şuan da Zümra oldu . Yanına ne koyabiliriz ?? mila mira Linda gibi isimler onermeyin lütfen 🤭 Eski anlamlı isim önerilerinizi bekliyorum fikir.olsun Zümra ya uyum sağlayacak m
cemreninannesi67 Beyazmelekkk arkadaşım zümre Nur koymuştu kızanın ismini bende 31 haftalığım cemre koyucaz bizde nasip olursa
Gulcince Beyazmelekkk Bencede en yakışanı o gibi tabi siz hangisini koyarsanız koyun bebeğinize yine en yakışanda o olur ❤️
MelekkkkKY Beyazmelekkk bence güzel olur 😊 bende Zeynep Zehra’yo çok beğeniyorum ama tek isim koymak istiyoruz yinede karar sizin 😊
[silindi] Zümra sanirim ikinci ismi kaldirmiyor pek tok bi isim😊 ama tabiki secenek yazaym bn de kendime göre elif, hilâl, betül, inci 😊
Beyazmelekkk Kızlar Zümra elif mi Zeynep Nilda mi sizce Zümraninda teleffuz edilişi çok beğenilmedi etrafımdakiler tarafından 😌
Zeynepp1616 Beyazmelekkk zeynep nilda xom hos zeynep ismi zaten 1 gunluk bebegede 80 lik nineyede com yakisiuor.
Aslihan25 Beyazmelekkk bence İKRANUR İsmi mükemmel eyer bebişim kızsa bn İkranur ismini verecem anlamı: İkranur her şeye Allah’ın ismi ile başlayan nurlu bir insan anlamında kullanılmaktadır. Bu isim kız çocuklarına verilir. Arapça da bulunan İkra ve Nur kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur. İkranur isminin çocuklara konmasında herhangi bir sakınca bulunmaz
Zeynepp1616 Beyazmelekkk ya canim senin icine nasil siniuorsa benim favorum.elif ve zeyneptir herzaman icin