ebruus yeni hamile oldugumu ogrendim 6 aydir istiodum ama bircok soru isareti var kafamda korkuyorum🥺 gebelik nasil illermicek kese bebe gorulcekmi acs vs .. boyle sizdede oldumu🥺
Minikpandam1 ebruus ahh kızum 3. Ayımda hamile kaldım hala o endişe devam ediyor 14. Haftamdayım 😒 geçmiyor
Dilekcnkn ebruus Olmaz mı 13 haftalığım lavaboya giderken korkuyorum kan gelmeden düşük olur mu midem bulanmadığı gün şükür edemiyorum birşey mi oldu neden kendimi iyi hissediyorum kafamda deli sorular 2. Trimester dönemine geçtim ama keseyi gördüğüm günden beri hep aynıyım ilk iki oğlumda hiç böyle olmadım 5 yıl sonradan bir tane daha getirince bir tuhaflaştım rabbim hepimizin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🤲🏻
Armindia ebruus Hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatlayacaksiniz muhtemelen tabi endişeler yön değiştiriyor bu defa ama en azından ilk aylardaki aşırı merak , panik hali geçiyor
kelebegimm07 ebruus 12 haftalık gebeyim. Karnım agırsa bişi oldu sanıyorum istifra etsem bebek sıkıştı sanıyorum tuvalete gitsem bebeğe bişi oldu sanıyorum 🤣 kontrole gidene kadar kafamda deli sorular.. psikolojik olarak öyleyiz genelimiz cnm🥰
mujdezengin 19 haftamdayım hala endişelerim var hamilelikte endişe hiç bitmiyor bunu anladım kese göründü mü ? Kalp atışı olacak mı ? İlk 3 ay sorun olur mu ? Bebek sağlıklı mı? Vs vs vs bol dua edin gerisi Allah’a kalmış , stres yapmak da doğru değil 🙏
Leylaalin ebruus İlk hamileliğim bi şey bilmiyordum ne güzel sonra bi kaç arkadaşta bu sayftayi gördüm allahim herseyi öğrendim dusuk kalbi duranı falan KESK’e bilmedeydim o zaman kafamda rahattı şimdi bi yerim agrisa hareket hissetmesem bi şey mi oldu diyorum panik atak oldum iyice ☺️