Elifdikel brsnertrk Başarısız aşılama değil ama transfer bile edilmeyen tüp bebek denemesi 1 ay sonrası hamile kalmışım
Happybsrn brsnertrk ben de bu ay aşılama yaptım ve başarısız oldu 😏 yani denk gelen vardır elbette ama kısmet
Hilal-_19 brsnertrk aşılama yaptırdım 3 kere tutmadı 1 tüp bebek yaptırdım tutmadı sonra kendiliğimden gebe kaldım hala şaşkınım önemli olan kafadan atmakmış ☺️
Delicesareti brsnertrk Canım ben 3.aşılamada gebe kaldım eğer maddi durumun el veriyosa deneyebildiğin kadar dene pes etme benim polikistik overim vardı yumurtlama olmuyodu ama aşılama sayesinde gebe kaldım eğer senin de yumurtlama problemin varsa aşılama bunun için çok önemli bi tedavi boşuna vakit kaybetme derim
brsnertrk Hcrrsz öyle mi? böyle duydukça mutlu oluyorum. ilaçların etkisi devam ediyor mu diye merak ettim
brsnertrk Elifdikel Allah bağışlasın size🤲🏻 psikolojik olarak rahatlama geliyor ondan mı acaba diyorum ama benimde takmadığım çok zaman oldu ama yinede olmadı. vakti zamanı var ama beklemek kısmı stresli
Hcrrsz Bence en buyuk etkı kafana takmamak canm cnku arkadasım öle dedı unuttm salmstım dedı günü gecıyo test yapıokı hamile suan dogumuna 1 ay kaldı rabbm dileyn ısteyen herkese nasıp etsn 🙏
Elifdikel brsnertrk Psikolojik olarak hiç rahatlamamistim üzgün olduğum zamanlardı ya ilaç etkisiydi yada aktardan aldığım ürünlerin onu bilemiyorum ama şimdi hıc bişey kullanmadan ikinciye hamileyim rabbim inşallah isteyen herkese aratmadan nasip etsin
brsnertrk Elifdikel ne güzel ya🥰 Allah size bağışlasın evlatlarınızı🤲🏻 seri bi açıldı mı devam ediyor işte😂
brsnertrk Happybsrn niye kız güçlü olmamız lazım💪🏻 başaracağız yılmak yok. geç olan güzel olur unutma
Delicesareti Happybsrn eğer istanbuldaysanız sana kendi doktorumu önereyim hiç anlamazsanız bile benim aşılamam 1 dakika sürdü 5 dakika dinlendim Eve gittim çok kolay geçti
Baloncuk41 Bende örnegini cok gördüm bi arkadasimiz denemeden 2 ay sonra hamile oldugunu öğrendi görümcemde transfer bile olmamisti 1 sene olmadan hamile kaldı psikolojimi dersin ilacların artı etkisimi oldu bilinmez
Elifdikel brsnertrk Aynen ben hamile kalmam zor oluyor diye kızımdan sonra çok korunmayı tercih etmemiştim supriz oldu bana da çünkü kızıma 16 ayın sonunda hamile kaldım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin
Hilal-_19 brsnertrk sabredin diyeceğim ama cok zor 4 yıldır nasıl dayandm sabrettm inanın bilmyrm ama rahat olmanız çok önemli Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin 🙏
brsnertrk Happybsrn inşallah öyle olur canım olmazsada bir kaç ay zaman ver kendine bende ramazanda düşünmüyorum eğer bu olumsuz olursa sonra bayrama denk gelir mi bilmiyorum 🥲