Ogretmenanne24 Lavabo bozuktu yapıldı çamaşır suyu kullanmak zorunda kaldım ama biraz fazla döktüm maske ve eşarp sardım ağzıma burnuma ama yine de kullandıktan sonra acaba bişey oldu mu ki pişmanlık var 😔
Zehraaa98 Ogretmenanne24 bende mecburrn kullanıyorum valla cif falan hep hikaye 😪 haftada 2 yap canım cok kullanma
Ogretmenanne24 greybrde kullandıktan sonra hep pişman oluyorum içimde acaba bişey oldu mu hissi oluyor doktora gitmek istiyorum🙈
Cansu_04 greybrde duyduğum kadarıyla zararlı olduğunu biliyorum bebeği etkiliyormuş ama bende çok dikkat ediyorum artık absrtıya kaçmıyorum
ipekeylul birsey olmaz kararinca kullandiktan sonra ama kokusu genzini ve gozlerinizi cok yakiyorsa dokunuyor demektir bende kullanirken eldiven ve maske kullaniuorum
Ogretmenanne24 ipekeylul bu sefer biraz fazla abarttım galiba boğazım gıcıklanıyor ya bişey olmaz değil mii😔😔
Dry34 Kızlar çamaşır suyunu dökünce odanın kapısını kapatıp cami açıp havalansın sonra temizleyin direk döküp solumayın. Daha az kokusu oluyor birde ben bingo mavi olanı aldım onun kokusu biraz daha hafif