zeynepylmz Kızlar erken doğum riskim var 36.haftamdayım açıklığım var dr suyun gelirse hemen gel dedi bu yüzden duş almaya korkuyorum duşta suyum gelir de anlamazsam diye 🙄
AlinaET zeynepylmz sizin suyunuzla normal suyu görsel olarak karıştırabilirsiniz ama kendi suyunuzun vajinadan çıkışını hissediyosunuz zaten anlarsınız merak etmeyin🤗
Dilek58 zeynepylmz inş gününde zamanında saatinde sağlıkla doğar annesi 🌸 öyle birşey anlaşılsmaz deil bildiğin altına yapıyrmussn gibi ama duşta bile olsa anlarsın ben ilk gebeliğmde elbisemi çıkartırken birden boşaldı gitti
zeynepylmz AlinaET ya vallahi korktum ama ne olur ne olmaz duşumu alıp temizliğimi de yapmak istiyorum çok teşekkür ederim ☺️
zeynepylmz Dilek58 canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun duan için ♥️ Rahim açıklığım da var bu yüzden korkuyorum dr sancın olursa suyun olursa gel hemen sezaryene alıcam dedi bu yüzden duş almaya dahi korkar oldum 😅
Alinamoms zeynepylmz işte en büyük korkum ve eminim anlamam 🤦🏻♀️o yüzden öyle bir duş alıyorum ki 3 dk falan sürüyor heralde 😂😂
Surprizbebek İnsaAllah hicbişeycik olmaz ne size ne bebeginize 🤲Suyunuzun geldigini anlayacaksiniz bence,çunki içinizden ılık ,hafif sıcak bi sıvı boşalıyor anlamamak mumkun degil bence