Minicin Bende 12+4 haftalık hamileyim. Dikimevinde oturuyorum. Lokman hekim etlige gidiyorum. 2 yaşında da bir oğlum var.
Dilara0638 Kirmizivosvos yaa ne güzel 😊 bende o hastaneyle görüştüm ama almadım alsam karşılaşırdık belki 😊😊
Bengu1307 Dilara0638 perinatoloji riskli gebelik bölümüne gidiyorum şehir hastanesi elif doktorumun ismi
Didemmmmm mhndshnm çalışıyor musun canım? Ben anaokulu öğretmeniyim coronadan çok korkuyorum. Vaka sayıları çok arttı☹️
mhndshnm Didemmmmm Evet canım çalışıyorum mühendisim. Balgatta çalışıyorum. Evet vakalar çok fazla ama elimizden bir şey gelmiyor ki. Bulantıların falan başladı mı ne durumdasın?
Didemmmmm mhndshnm ben yoldan korkuyorum ama inşallah bazı şeyler değişir inşallah. Sabah bulantım yok ama ara ara bazen kokulardan midem bulanıyor. Göğüs hassasiyetim var. Sende durumlar nasıl
mhndshnm Didemmmmm Bende otobüsle geliyorum işe iki gündür kötü oluyorum ya insallah çabuk geçer 🤦♀️
Didemmmmm mhndshnm aynen bende toplu taşıma kullanılıyorum biz ne kadar dikkat edersek edelim insanlar hiç etmiyor. Bir an önce bitsin artık
Ozgulsavci Merhabalar herkese, 18+6 da ikinci kızımı bekliyorum inşAllah. Şehir hastanesine gidiyorum, doğum paketi araştırdım ama hiç tanıdık ve tavsiye olmayınca karar veremedim. Sizler nerelere gidiyorsunuz. Doğum paketi alan var mı aranızda
Sseedd10 Sdacbc Ankara altındağ da oturuyorum 21 yaşındayım 21.haftamiza girdik :) Bu arada Lokman hekim Akay hastanesi Ibrahim beye gidiyorum öneririm😘
Bushraaaaa _Renklibaykus_ Yakınmışız ☺️ Size de az kalmış hayırlısı ile kucağınıza alın bebeğinizi inşallah👼🦋