fethiyeli48-48 Hanımlar merhaba dünden beri canım karadut çekiyor bütün gece rüyamda karadut yiyordum habire aklımda karadut kocaman kocaman gözlerimin önünde ben napıcam ya bulamazsam 😢
10Seher10 fethiyeli48-48 hangi ilde yaşıyorsunuz? Trendyol da hızlı market var oraya bakabilirsiniz. Aynı zaman da bulunduğunuz şehirdeki manavların numarasını internetten bularak tek tek arayıp sorabilirsiniz. Umarım bulursunuz.
ece89 fethiyeli48-48 marketlerde ve manavlarda var inşallah bulursunuz ben denk geliyorum☺️ benim canımda mayıs haziran temmuz meyveleri çekiyo hep 😂
Thutik fethiyeli48-48 marketlerde doldurulmuş hali var, daha meyve dönemi gelmedi ama ithal edilip satılan tazeleri de vardır muhtemelen bulursunuz kolaylıkla 🙏🏻
fethiyeli48-48 10Seher10 kuzum köyde yaşıyorum şark görevi yoksa İstanbul’da ailemin yanında olsam ahhh ahhh
fethiyeli48-48 Lulemom kuzum köyde yaşıyorum inşallah bulurum yasak da var ya pazartesi inşallah koşa koşa gidicem
Aysebetul00 Daah dün markette gördüm karadut aa dut da gelmiş dedim. Siz de çevrenize bakın vardır marketlerde
fethiyeli48-48 ece89 benim bulunduğum yerde evimin karşısında kara dut ağacı ama daha kupkuru yapraklanmado bile ya