Busu48 Bugün bi erkek evladım olacağını öğrendim çoookkk tarifsiz duygular yaşıyorum çok mutluyum 👼🤰🏻❤️
Faziletttt Busu48 hayırlı olsun canım darısıda bize inşallah 13+5ken gittiğimde %90 erkek dedi değişirmi bilmiyorum şuan 15+4 günlük hamileyim bir 10gun sonra gidecem doktora inşallah o zaman tam gösterir
Busu48 Seyhann Teşekkür ederim canım 15+3 haftalığız normalde cuma günü randevum vardı ama migren ağrım yüzünden muayeneye gittim ve sonuç bebeğim bi seferde gösterdi kendini 🤗😍
Fatmabulut Busu48 bu Çin Rus takviminde falan ne diyordu:) zaman da geçmiyor bende çok merak ediyorum
Busu48 Fatmabulut Annem bana bıçak makas yaptı erkek çıktı ben kendime Çin takviminden baktım erkek çıktı 😂😂
Seyhann Darısı bana insallh 14 haftalıkken gittim göstermedi ama kıza benziyor dedi sadece sana daha oncesinde cinsiyetle ilgili bişey söylemiş miydi 😊
Busu48 Seyhann Darısı sizlerle inşallah 🙏 13 haftalıkken gittiğimde %70 erkek ama 15 16 haftalarda netleşir dedi bugünde gösterdi cinsel organını ben burdayım dedi yaradanına kurban olduğum ❤️
KaderKaya Seyhann ben 3 sefer gttim 3 seferde doktorum %80 dedi detaylı ultrasona gttim orada erkek olduğunu öğrendim
Busu48 Faziletttt Amin 🙏 Seninle Allah nasip ederse aynı zamanda doğurcazz 😳 Bu aralar gitsen belki öğrenirsin canım gösterirse eğer kendini
Seyhann Busu48 bıçak makası bnada bı çok kişi yaptı ben hep bıçak seçtim ama doktor kıza benziyo ddi 😂
Faziletttt Busu48 üçlü test yaptıracam cnm ondan bir hafta sonra gidecem doktora inşallah o zaman gösterir
Busu48 Seyhann Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin inşallah ama biliyomusun cinsiyet öğrenmeden önce pek annelik duygusu yoktu birden bire oğlum diye karnımla konuşmaya başladım aşırı pozitifim ve çok heyecanlıyım 🤗👼
Busu48 KaderKaya Detaylıya girmedim daha erken benim için 🤭 Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah 🙏
Seyhann KaderKaya detaylı ultrason ne zaman yapiliyo canm özelde olunca muayne den ayrı ücret alınıyor mu acaba