Bsmlh Ahenkbebek suan senı cok bekledim izliyorum canım Ayliz🥰 ama kurandan koymak isterseniz başka bakın 🥰 benımde kızım olacak süreden koyduk adını saglıkla gelsinler
Beyzan Ahenkbebek eslina söylenişi çok zor bir isim ve içinde bir uyum yok gibi. Ayliz in de telaffuzu biraz zor başka isimleri çağrıştırıyor çocukken zorlanabilir. Elbette içinize sindiyse bize hatırli olsun demek düşer 🙂
zenan8 Ahenkbebek eslina çok farklı ve tarz duruyor . Anlamı hakkında bır bılgım yok zaten kulaga seslenilen isimin anlamı daha önemliymiş .
Ahenkbebek ozlemak42 Ayliz Ay parıltısı Eslina takva ile yaşayan,Allah korkusu ile günahtan çok fazla çekinen kimse. …
Hemsiremom Kubraozd ya Ayliz in bi anlamı olmadığını okumuştum.insanlar içinde ay geçen isimlere ay parıltısı ışıltısı gibi anlamlar yüklemişler meğer Ayhan ve filiz gibi bi çiftin uydurduğu isim olarak okumuştum.ama güzel isim yine de bence
Seray07 Benimde kızım olacak temmuzda inş ve ismi Ayliz olacak 😍 güzel ve farklı bir isim ben beğeniyorum
Ahenkbebek Seray07 sağlıkla gelsinler inşallah 🥳 anlamı benim için çok önemli, benimde hoşuma gidiyor ama Ayliz isminin bir kökeni bile.yokk
Seray07 Ahenkbebek Evet bir köken yok ama söylemi güzel. Ne isimler var tuhaf tuhaf koyuyorlar bebeklere. Bisey olmaz biz de ayliz koyarsak. 😁