Meryemcakmak01 Merhaba doğumum nasip olursa Haziran başı kaç takım yeni doğan kıyafet almalıyım ve özellikle şunu al dediğiniz birsey varmı 😀hemen büyüyor çok almayın diyorlar sizlere bi sorayım dedim 🥰
byzza16 Meryemcakmak01 şunu kesinlikle al dediğim şey müslin battaniye çok kullanışlı oluyor özellikle yaz aylarında ☺️
3prensesannesiii Meryemcakmak01 Bebekler için düz kafa yastığı , otribebe burun aspiratörü,müslin bez ,5 takım yeterki oluyor yıkayıp yıkayıp giydirirsin hemen küçülüyor çünkü birde en önemlisi süt sağma makinesi aklıma gelenler şimdilik bunlar ☺️
mjora Meryemcakmak01 ben 1 tane 10 lu hastane çıkışı 4 tane de 5 li yenidoğan setlerden aldım bide çıtlı body aldım birkaç parça da tayt tişört barbatöz tulum aldım yıkama derdi olmasın diye…
Cevirmenannee Meryemcakmak01 bol bol zıbın al 🤦🏻♀️😂 yenidoğan çok alma 4-5 takım yeter diye düşünüyorum yani ben öyle yaptım ama zıbın konusunda ciddiyim kardeşlerimden biliyorum çişleri falan çıkıyor hep 🙈🤭
Meryemcakmak01 byzza16 müslin BİM’den aldım 2 tane 3 tanede battaniyesi var onlar işimi görür herhalde 🥰
rmdfile Meryemcakmak01 30. Haftadayım ben de aynı şeyleri düşünüyorum alsam mı almasam mı ne yapsam😅 hastane çantasını ve bi kaç şeyi aldım dedim devamını duruma gidişata göre internetten hallederim 🤗 ama burun aspiratörü aklımdaydı onu almadım ekleyeyim hemen yazam arkadaşa teşekkür ederim 🤗
ecembugra53 Meryemcakmak01 elektrikli süt sağma Makinesi al müslün battaniye ve örtü al ateş ölçer takım yeni doğan 5 takım yetiyor tulum al diğer kalanları kesinlikle 6/9 9/12 al ben Doğum yaptım bebeğim 5 buçuk aylık cok laxım oluyor
Gmommysboy Meryemcakmak01 hastanede ilk hemşireye verilen takım mürekkep falan oluyormuş burda yorumlarda okumustum biraz dandik bi takım verin diye..civilden25tl ye çok güzel 5li bi takım aldım tavsiye ederim.desenli vs değil dümdüz ben krem renk aldım