Tugba0293 Merhaba hanımlar😊 33. Haftamda muayeneye gittim doktorom 35. De muayene 36. Da nst var dedi. Daha önce çatı muayenesine giren var mı nasıl oluyor acaba?
Zumrut1996 Tugba0293 üç defa girdim çatı muayneye ay o acıyı söyleyemem öldüm dirildim ama sezeryan oldum yani 42 haftaya kdr bekledim bebek gelmedi yine hamileyim bu sefer olmam direk sezeryan🤪😁
YNB Banada yogun akinti ve agri sebebiyle vajinal ultrasyon yapti eger cati muayanesi yerine geciyorsa rahatti ama cati ayriysa tirsiyorum. Doktorum bir sıkıntı yok 35 de nst yapalim dedi
ysfali06 YNB bana ikisi de aynı geldi. Yani işlem olarak aynı ikiside alttan elle yapılan Bi muayene. Benim alttan yaptığı ilk muayenede canım yanmıştı biraz ama çatıda hissetmedim bile 😅
zeynepylmz ysfali06 vajinal ultrason spekulum ile yapılıyor ve daha ağrısız daha rahat bir işlem ☺️ Çatı muayenesinde dr parmaklarıyla yapıyor 🤭
ysfali06 zeynepylmz vajinal ultrason değilde muayeneden bahsettim ben. Beni birkaç kez eliyle muayene etmişti öyle aynı zamanda ultrasonla da yaptı.