Bilenler vardır, 22+5 haftada tam 1 ay önce 11 mart’ta doğum yaptım. Onları ilk kez kuvezde gördüğümde yeniden doğmuştum ben, Allah’a şükrettim yaşıyorlardı nefes almaya çalışıyorlardı, pamuklara sarmışlar oğluşlarımı, tüm vücutlarında cihazlar bağlı, hayata tutunmaya çalışıyorlardı, öylesine yakışıklı, öylesine masumlardı ki dedim ne güzel yaratmış mevlam uzaktan sevdim dualar ettim, odama geldim ama yüreğim ağzımda yine sürekli dualar ediyorum, yaşasınlar diye yalvarıyorum Allah’a, ben anneydim ama evlatlarım yanımda yoktu, sütüm gelecekti belki emselerdi ama onlar zor nefes alıyorlardı.. Saatler sonra bir telefon geldi, ben dua ediyorum ki allahım düşündüğüm şey olmasın diye, meğer melek olmuş oğlum.. bari dedim diğer oğlum yaşasın yarama merhem olsun ama ertesi günde diğer oğlum melek oldu, kardeşini bırakmadı demek ki dedim onlar beraber geldiler, beraber gittiler. Rabbim cennetinde kavuştursun bizi ama ben onlara doyamadım, yakışıklı oğluşlarım benim, Gökalp’im👼🏻 Göktuğ’um👼🏻 caniçlerim acınız içimi yakıyor ama sabır🤲🏻 Çok üzülüyorum, her gün ağlıyorum, yapabildiğim yek şey sabır dilemek, dua etmek, evlatlarımız için herşeyimizi seve seve feda etmeye hazırdık biz eşimle, ama Allah’tan gelene diyecek sözümüz yok.. Resmen hayatımız bir günde tersine döndü.. Zaten geçen sene Şubat ayında da kürtaj olmuştum. Kan pıhtılaşmasından dolayı, coraspin ve oksapar kullanıyordum. Ne kadar acı olduğunu yaşayanlar bilir ama dilerim kimse yaşamasın böyle bir acıyı.. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, kimsenin kucağını boş bırakmasın.. Yeni bir bebek beni daha iyi hissettircek gibi hissediyorum yeniden anne olmak bu defa sağlıkla kucağıma almak istiyorum evladımı😔 Benim gibi kayıp yaşamış sonrasında yeniden gebelik düşünenler yada düşünmüş olanlar. Süreç nasıl ilerledi, kaç ay sonra yeni bir gebelik düşünmeye başladınız, ne gibi önlemler aldınız? Yazarsanız çok sevinirim.