minuq Arkadaşlar tüp bebek ile 9+0 haftalık hamileyim. Bebeğin kalp atışını çok şükür 7+3 de duyduk . Ama ben de herhangi bir ağrı sızı yok .Tüp bebek olduğu için tedirginim normal mi ?
Derya minuq tüp bebekle alakası varmı yokmu bilemem ama genelde bende de o haftalarda hiç yoktu sadece bulantı koku hasassiyeti vardı ne zaman bebek büyüyüp rahim gerilmeye başlıyor o zaman kasık ağrıları başlıyor 🌸 içini ferah tut
Gozde1234 minuq evet canım minuq Herkesin hamileliği farklı geçiyo tüp bebek diye kendini kurup farklılıklar arayıp hiç tedirgin etme. Ara ara kasıklara ağrı giriyo ama daha ileriki dönemlerde şimdi midende bulanmıyosa keyfini çıkar benim 14 haftada hala daha baş aşrısı haricinde bi sıkıntım yok Allaha şükürler olsun seninde öyle devam eder inşallah.
Mavi34 minuq herkesin bedenine göre değişiyor galiba belirtiler. Bende tüp bebekle hamileyim 8+4 deyim. Kasık ağrısı transferden 3 gün sonra başladı hala var Çok şiddetli olmayan batmalar. Belim.kopuyor resmen ağrıdan. Hiç kusmadım ama tüm gün bulandı yanma var midemde. Birde fazla yorgun bitkin hissediyorum sık sık uyukluyorum. Kullandığımız ilaçlara bağlı da oluyor belki benim yasta 40. Biraz zorlaniyorum. Sen keyfini çıkar herkeste aynı olmaz
elediyebiri minuq agriyi merak edip soranlari görmüstüm Ama Ilk defa biri agrisi olmadigi icin merak ediyor :) herkesin hamileligi farkli o yüzden sorun yapma kendine. Herkeste olan sende olmayan daha bir sürü seye sahit olacaksin. Hazirlikli olmani tavsiye ederim :)
baby_mama Tüp ya da normal herkes farklı geçiriyor, hamilelik için hiçbir şey genelgeçer değildir, benim de midem bulanmadı hiç. Kalbini de duymuşsunuz ne güzel, doktorunuz aksini söylemedikçe rahat olun akışına bırakın.