Smy238 Meltem_ valla nasıl gitsin normal hareketleri hissediyorum bazen az bazen yüksek bu ara göğsümde sıkışma oluyo kemiklerim batıyo bebekten mi yoksa hastamıyıyım bilmiyorum bu şekilde senin nasıl gidiyor
Gulsumm32 Bende 27+5 haftalık siz bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz aCaba benimki bu aralar durgun hareket etmiyor
Meltem_ Gulsumm32 gümbür gümbür 😌 eğer uzun süreli hissemiyorsan hastaneyede gitme imkanın varsa git gör yada kendini sorgula çok iş mi yaptım kendimimi yordum diye eğer yorduysan iyice dinlen hareket eder ozaman
Meltem_ Smy238 bende yemek yedikten sonra çok kötü oluyorum gerçekten bilmiyorum sendedir aynı şikayet varmı sanki miğdeme inmiyor yiyecekler sürekli miğde özsuyum ağzıma geliyor o yüzden yemek yemek te n soğudum artık 😞
Gulsumm32 Meltem_ 3 gün önce gittim kontrole bir sıkıntı yok dedi doktor ama ben hafta içi yinede gidecem bir doktora içimin rahat etmesi için evet birazda hareketliyim gün içinde tabi ev işi felan
Meltem_ Gulsumm32 ahh ahhh işte çocuk ta içerde mesai yapıyor gerçi sana söylüyorum ama bende aynıyım mecbur kalıyor insan nerede yaşıyorsun 😌 nerelisin
Gulsumm32 Meltem_ aynen öyle gidecem bakim daha kontrole var ayda bir gidiyorum kontrole doktor öyle çağırıyor