Mlk8 Makbule_ tan tersi ilac uyku yapıyor 17.haftama kadar kullandim bende.uykusuzluk gebelik ve hormon kaynaklı oluyor
ilknurr20 uyku problemi hamilelikte normal goruluyor bende prilam kullanıyorum kullanmadan once uykuyu cok seven birisi olarak uykularım çok bölünüyordu prilam kullanmaya basladiktan sonra daha fazla uyumaya basladım kisiden kisiye degisen bi durum olabilir
Makbule_ Minnosunannesiii 2 tane kullandığımdan mı ki gün boyu uyumak istiyorum siz kaç tane alıyorsunuz
byzza16 Makbule_ evet o zaman öyle demek istediyseniz doğru hep uyku halinde oluyor insan sersem gibi
Zhraaltun Makbule_ bacım ilac ilac yan etkileri beni bitrrdi devamli uyku halszlik salak gbiydim kullndgm zaman
Makbule_ Zhraaltun aynen hamileliğimi hissetmiyordum ağzımın tadı bile yerine gelmişti ama bi kutu bitince eczacı vermemiş pirilama geçtim mecburen
Hulyaaaa Makbule_ Evet bende kullanıyorum. Gece yatmadan iki tane içiyorum. Ama tüm gün sersem gibiyim. Kafamı kaldıramiyorum yastikdan şuan da bile uzanıyorum mesela . Bende sersemlik halsizlik yapiyor
elisa123 Makbule_ banada doktorum uyku yapar oyüzden yataga gercerkn iç demisti ama cok şükür kullnmadım bulantım çok olmadı