Snnrk Kızlar sabah kalktım karnımın içi kesilmiş gibi hareket ettikçe acıyor. Otururken bir şey yok. Benim gibi bir durum yaşayan var mı? Pazar günü doktorumu rahatsız etmek istemedim.
Mzgnylmz Snnrk canım aynısı iki gün önce bende de olmuştı ne yapsam o acı gitmedi sabaha uyandıgımda gecmişti.doktoruma sordugumda sırtını veya ayagını karnına yaslamıştır dedi.ogun ultrason cekmiştim ondandab etkilenmiştir dedi.
HavvaMerve Snnrk Sorun etme canım aynı sorun bende de var karın kaslarımız açılıyor bebek büyüdükçe 24+3 haftalığım bende☺️
Yldzz97 Snnrk Aynı şeyler bendede var bende 24 oldum bugün kasıklarım batıyor karnımın içi acıyor canim bende korktum baya ama şimdi ılık duş aldım sarı kantaron yağıyla biraz masaj yaptım uzandım hafifledi şükür gece uyutmuyor inan canım acıyor
HavvaMerve Snnrk Yok sanmıyorum bende çok sağa sola dönmüyorum onla alakalı degil canım benim de olmuştu badem yağı kullanmayı dene o iyi oluyor ☺️
Zeynepturkman Dilaraa06 Dilaraa06 normal büyüyor cünkü demişti ama sonra benim erken dogum riskim çıktı acılmam oldu yatıyorum sükür simdi bileyim yok ama sıklaşırsa duramıcak hale gelirsen baktır kendini canım.
Dilaraa06 Zeynepturkman çok sık olmuyo şükür, insaalah vaktinde sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın 🙏🏻
Snnrk İnsan ilk hamilelik olunca tecrübesiz bir o kadar da korkuyor sanırım. Teşekkür ediyorum, İnşallah sağ sağlim hayırlısıyla gelirler. 🤲🏼