Merhaba arkadaşlar artık benimde buradan ayrılma vaktim geldi.
37 haftama girdiğim gece çok karnım ağrıdı uyuyamadım ve doktora gittim sabah açılmam 4 cm olmuştu bir yatış verelim bakalım dediler sabah 11de yattım 5-6 gibi açılmam 6cm olmuştu ama çok sancım yoktu kasıklarım ağrıyordu sadece sonra biraz suni sancı verildi ilkte gene iyiydim akşam 11 gibi doktorum tekrar açılmaya bakıcaktı ki benim sancılarım artık geldi ağlıyordum. Açılmam 8 cm olmuş biraz daha bekleyelim dedi 1 saat daha bekledik bir yerden sonra ıkınmak istiyorsunuz istemsiz şekilde ebeye söyledim beni çatala alın ben ıkınıcam burda yapmak istemiyorum dedim. 11de muayene olucakken birden suyum boşaldı bu arada. Çatala alındım ıkındıkça suyum gelmeye devam etti insan korkuyorda nasıl birşey olduğunu bilmediğin için😅 6-7 kere ıkındım ve ooh be dedim doğdu gerçekten o sancı acılar o an bitiyormuş Allahım diyorsun dünyalar benim tamam. Gerçekten sancılar zor ama inanın doğum o kadar zor değil. Çok şükür bebeğimin kilosu iyi ama akciğerindeki sıvıyı atamadığı için şuan kuvözde lütfen bol bol dua edin anneler🙏 Bebeğimi emziremediğim için sağıyorum ve sütümü veriyorum yoğum bakıma tabi şuan çok az geliyor inşallah ilerledikçe artacak.
bu arada ben ne kadar suçlu olduğumu biliyorum bu konu hakkında birşey söylemenizi değil sadece benim yaptığım hatayı yapan anneler görsün diye yazıyorum. Ben sigara içtim 2-3 bir şey olmuyor diye ama şuan bebeğim kuvözde bende hep dedim birininkine birşey oldu diye benimkinede olucak değil ya dedim ama 37 haftalık 3 kilo bebeğim şuan yoğum bakımda. Ben çok ama çok pişmanım doğduğu andan beri elimi sürmedim büyük konuşmayım Rabbim sürdürmesin inşallah sizin başınıza gelmez ama benim yaşadığım pişmanlığı yaşamayın anneler. Ve ben erken doğum riskinden dolayı 3 kere ciğer geliştirici iğne oldum buna rağmen bebeğim kuvözde. Gerçekten doğduğunda çok pişman oluyormuşsunuz.