Askvemeyvesi Her uyandığımda korkuyla uyanıyorum 8 haftalık gebeğim 4 haftadır her gün rüya çoğunlukla kabus görüyorum bugün kalbim o kadar hızlı çarparak uyandım ki çok tedirgin etmeye başladı beni her şeyle ilgili görüyorum kabusları ne yapacağımı bilmiyorum
ebrr1048 Askvemeyvesi bana da oluyodu sürekli sıçrayarak uyanıyodm boynuma dua aldım bide her gece okuyup yatıyorum görmüyorum artık dün gece unutmuşum takmayı sabahlara kadar doğurdum 😂
Aysobaciniz Askvemeyvesi bende öyleyim, iki gece önce gördüm ağlayarak eşime sarıldım korkudan. Bi boyunluğum var onu takmasam görürüm hemen. birde yatmadan önce felak-nas-ihlas-fatiha-ayetel kürsi okuyun okuyuncada olmuyor
Rabiabektas1 Askvemeyvesi bende 8 haftalık hamileyim hergün korkunç rüyalar görüyorum nasıl baş edeceğim bilmiyorum
Buket1906 Askvemeyvesi canım bende çok görüyorum bebeğimle ilgili ya da başka Bi kötü olaylar görüyorum hamilelikten sanırım
Papatya-34 Askvemeyvesi banada oluyor du gece uyumadan Ayetel Kürsi oku uyu , o zaman daha rahat uyursun ben artık öyle yapıyorum gün içindede aklıma geldikçe okurum
Mzyyn27 Askvemeyvesi ben şuan 23 haftalık gebeyim ama 9. Haftamda bende öyleydim. Sürekli kabus görüyordum geceleri uyuyamıyordum. Uykularımı kaybetmiştim 9 ay öyle geçecek sanıyordum. Sonra anneme anlattım oda ben sana burdan okuyayım ama kocana söyle sana sürekli okusun sende oku kendi kendine geçer merak etme dedi. Ertesi gece deliksiz uyudum çok şükür. Bir daha da yaşamadım çok şükür.
Maeulle Askvemeyvesi kıyamam evi yatağın başını sirkeli su ile sil gece yatmadan Ayetel Kürsi oku internettende Ayetel Kürsi açıp 2 saatlik sen dalanaa kadar faydası oluyor bende korkuyordum eşim gece evde olmadı zaman hep öyle yaparım her temizlikte sirke koy
Defnenaz2766 Askvemeyvesi canım yalnız değilsin bendede oluyor 16 haftalık gebeyim hergün korkunc rüyalar kabuslar görüyorum sadece çok yorgun olduğum zaman deliksiz uyuyorum
mervee67 Bende aynı şekilde rüyalar görüyordum, tavsiye üzerine zemzem tüketmeye başladım ve hatme başladım Allaha şükür hemen geçti 🥰
Ftm_08_61 Askvemeyvesi cnm abdest siz gezme uyumadan kuran dinle telefondan dua oku hergün. Bide çok çıplak yatma ben aştım çok şükür aynı durumdaydım
Merinosunannesii Askvemeyvesi aynı şey bendede oluyordu ilk zamanlar dediğin gibi odama Kuran koydum masallah kabustan eser kalmadı 36+5olduk
minikprensimmm123 Askvemeyvesi Canım benide çok korkutuyorlar hergün yatınca ayetel kürsi Felak ve nas suresi okuyorum sağına soluna üfle yat ben hocaya danıştım böyle böyle yap dedi faydası da var
34_21_23 Askvemeyvesi hormonlardan oluyor malesef. İlerlememesi için yastığının altına küçük bir Yasin koyup uyumadan önce ayetel kürsi Falan okuyup ferahlama sağlayabilirsin. Yeterki rüyaların üstüne düşme uyandığında sadece bir rüya diyip geç geçer
Burcuckmk Askvemeyvesi benimde oyleydi hic görmedigim kadar ruya ve kabus gördüm ama artik bitti kotu seyler görmüyorum