Busraaa1919 maria12 şahışifanın sütiçino diye karışım bitki çayı var bi bardak içmemle akşamına göğüslerim doldu öyleki ateş falan yaptı artık sağma makinası aldım işe yarıyor gerçekten
Alsa9087 Busraaa1919 merhaba doğum yapalı 5 günüme girdim. Sütüm yetmiyor az geliyor. Nereden temin edebilirim? Dediğinizi doktorunuz mu önerdi? Herhangi bir yan etkisi var mı? Bana lütfen yardımcı olun. Nereden temin edebiliyorsam hemen alacağım
Busraaa1919 maria12 sonuçta bitki çayı canım doktorumun süt için bana saydığı bütün bitkiler var tek tek içeceğime karışım olarak içiyorum bi zararını görmedim
Mel1na Alsa9087 benim de 5 gun oldu dogum yapali benimde cok az geliyirdu mama vermek istemedigim icin bebegim satilik olmustu 3 gundur sutum nekadar geliyirsa uzerim sirilsiklam oluyor😀benim yaptiklarim kuru uzumu kaynatip hem icin hemde uzumleri yiyin bide burcak biskuvi cok sut yapiyor rezene cayi ile bide hurma❤bunlari dene bence😘
Busraaa1919 Alsa9087 canım doktorum bana içebileceğim süt yapıcı bitki çaylarını söyledi aktarda hepsinin içinde bulunduğu karışım bi çay verdi internettede satılıyordur büyük ihtimalle ama siz doktora sorup öyle tüketin isterseniz
Alsa9087 Mel1na çok teşekkür ederim. Hurma ve incir kayısı kaynatıp içiyorum. Üzerine anneler için özel yapılmış malt içeceği içiyorum e bebekten almıştı eşim ama yetmiyor sütüm. Kuru üzümü de katacağım. ❤️🤗😊