Bebegimmveben Kızlar bugun tam 8 haftalığız yaklasık 2 haftadır mide bulantisi yaşıyorum. Doktorum zofer verdı bebeğe zararı yok dedı ama aranızda kullanan var mı , vede kabızlık yaşıyorum mide bulantısı ile birlikte içimi kavuruyor. Neler yapmam gerek ?
Durunbigeldim Bebegimmveben bennn 🖖sanırım 5 6 kutu bitirdim.. bsşta kabızlık yapıyor ama geçiyor boll sıvı almaya çalış. Bulantı olunca suda içilmiyor ama zorla bi.şrkilde.
Eliftozak Bebegimmveben bende bulantı çektiğim zaman prilam Dr etkisiz kalıyordu zofer veya zofran kullanabilirsin demişti doktorum kilo vermeye başlamıştım çünkü yemek yiyemiyordum çok sıklıkla kullanmadım bir tane kullandığımda birkaç gün beni idare ediyordu prilam Dr yi de kullanıyordum. Kabızlık için doktor şurup vermişti oda etki etmemişti ama kişiden kişiye değişir tabi doktorunuza söyleyin ona göre size ilaç verir veya kayısı yiyebilirsiniz tabi bulantılarınızla ilk önce başa çıkmanız lazım sonra bol bol su içmenizde fayda var
seyma-coskun-35 Bebegimmveben nane limon iç aynılarını yaşadım nane limon içtim aşırı yemek yeme hazımsızlık yapar miğde bulantısı kabızlık gaz sıkışması miğde ekşimesi yapar geceleri uyutmaz az ye sık sık ye bide yemeklerde sıvı tüketme yani su ayran felan içmemeye özen göster ama sadece yemek esnasında yani yanlış anlama 😂 nane limon kaynat iç iyi gelir inşallah sana o bana iyi geldi çok kötüydüm yaptığım yemeğin kokusuna bile dayanamıyodum kusasım geliyodu internetten baktım hazımsızlığa iyi geliyomuş içtim şükür birşeyim yok yuvalete gittiğimde zorlanmıyorum artık çok çok iyi geldi bana tavsiye ederim sana da arkadaşım ☺️😘
Bebegimmveben Eliftozak ya dediklerınıze katılıyorum ama hergun bulantıyı yasıyorum ve şu sıralar gecelerı yoğunlaştı ilaç içneden durduramıyorum bi yandanda ilacı cok kullanmakta istemiyorum ama baska türlü geçmiyor
Durunbigeldim Bebegimmveben daha çok yeni nirvana yapar bulantı bu haftalarda ilaç için endişe etme zararı olsa doktor yazarmı. Bende bitirdim kaç kutu
Eliftozak Bebegimmveben tahmin edebiliyorum durumunuzu Allahım yardımcımız olsun kendinizi çok aç bırakmayın sabah özellikle yeşil elma olur leblebi olur tuzlu kraker olur günlük aynı şeyi yemeyin belki onları da bir süre sonra mide kabul etmez. İlacı kullanın tabi 8mg vermiştir doktor galiba bu süreç geçici kalmayacak inşallah birkaç hafta daha sabredin ilacı kullanın doktorunuz da kontrolünüzü en iyi şekilde yapıyordur eminim
Durunbigeldim Bebegimmveben 14.cü haftada hafifleye hafifleye geçti. 17 haftalık olucam şuan bulantı ve ekşime var uyutmadı bi türlü
Bebegimmveben Durunbigeldim ay valla Allah hepimize rahatlık versin ya ben de uyuyamıyorum ve sizin azalmış baya bi başındayim sanırım🙁 zofer kaç mg kullandınız
Bebegimmveben Eliftozak ya doğru evet bende hani canım ne isterse o sekilde yiyorum fazla yüklenmiyorum açlık hissi yaşıyorum sürekli gibi hissediyorum . Doktorum 8 mg verdi kırarak 4 içebilirisn dediği için ben 4 mg aldım bi farkı yoktur diye düşündüm
Durunbigeldim Bebegimmveben çok yatma ve çok aç kalma imkanın varsa bol bol yürü temiz hava al ağır şeyler yeme haşlama ye
Eliftozak Bebegimmveben açlık hissettiğinizde meyvelerden takviye alabilirsiniz yiyebilecek durumda olursanız tabiki size 4 mg vermişler, ben 8mg kullandım içeriği aynı olmuyor diye.
Bebegimmveben Durunbigeldim biraz uyku hali ve yorgunluk yapıyor ama onun dışında yarın patated haslama denicem cokl sağol 🙏🏻♥️
Bebegimmveben Eliftozak aa içeriğini bilmiyorum da 8 i yarim iç dediği için ben direk 4 aldım bunu bi sorarım doktora olmadi . Zararı yoktur insallah. Günlük meyve de tüketiyorum 2-3 tane de sigara kullanıyorum
Babyarel Bende bugün başladım zofer 4 mg umarım hepimizi rahatlarız prilam bana malesef fayda etmedi icsemde onu devam ediyordu bulantim zofer daha etkiliymis bende bulantidan uyuyamiyorim hepimizin biran önce geçer inşallah zaman gecmiyo sanki ben su içemiyorum malesef tiksindim resmen ikinci hamileliğim kızımda 4 ay sürmüştü umarım bunda daha cabuk gecer
Eliftozak Bebegimmveben ben 8 mg bulamamıştım depodan getirmişlerdi hatta içeriğini internetten araştırın bir maddesinde galiba farklılık vardı. Meyve tüketmeniz sizin içinde bebeğiniz içinde çok iyi birde süt yoğurt yumurtayı eksik etmeyin. Sigara bende kullanıyordum bulantılardan sonra bıraktım tiksinmeye başlamıştım hatta eşim de kullanıyordu o da bebeğimiz sayesinde bıraktı. İnşallah siz de bırakmak istiyorsanız bırakırsınız hem sizin hem bebeğinizin sağlığı için
Bebegimmveben Eliftozak ilaç için çok sağol arastırcam 🙏🏻 Sut yoğurt yumurta meyvede bol bol tuketıyorum ınsallah bende sıgarayı bırakırım ve bulantılarım gecer tekrardan sağol cok 🙏🏻♥️