BuseArac Merhaba anneler 👋🏻 Zekai Tahir Hastanesine gitmeye karar verdim fakat hangi doktora muayene olsam bilemiyorum. Oraya gidip de doktorundan memnun olan var mı ?
Ciara93 BuseArac akrabam iki kez oraya gitti iki gebelikte de yani, memnun kaldı. Ama ben pek iyi yorumlar okumuyorum 🤷🏻♀️
Nurerdgn BuseArac daha 10 gun once arkadasim orda dogum yapti hayatta olduguma sukrediyorum dedi su an da hastaneyi dava etmeyi dusunuyo bilgin olsun istedim canim
BuseArac beyzanur06 ya ben muayenede özele de gidiyorum zaten çok memnunum gemde. Ama doğum için durumumu aşıyor. Arkadaşım doğum için oraya gitti daha 1 ay olmadı çok memnun kaldı 🙄
BuseArac Ciara93 benim de arkadaşım daha 1 ay olmadı orda doğum yaptı memnun kaldı alla ama bende hep kötü okuyorum. Acaba muayenesi kötü de doğumu mu iyi acaba
Bitanesi Kontrollerime özele gidiyordum doğumu orda yapmıştım doktorlar iyi ama ilgi yok onca insana nasıl olsun
BuseArac Bitanesi aynen bende muayene için özele gidiyorum zaten ama doğum çok pahalı 😞 doğum için burayı düşünmüştüm. Sen memnun kaldın mı doğum için
Ciara93 BuseArac valla Zübeyde hanım gibi iğrenç bi tecrübeden sonra devletten uzak durduğum için hiç gitmedim bana da çok söylediler git diye. O da olabilir 🤔
Nasipnur Tip fakultesine nie gelmiyosun hem temiz zekai tahir refakatci almiyo bide hrrtyrlu insan var temiz degil
beyzanur06 köpek gibi muamele yapıyorlar orda bikere gittim bidaha asla dedm arkadasm cok övüyordu gitti bir hafta suni sancı verip dogumhanede beklettiler ailesine haber vermediler durumu hakknda hastanedende ckarmadlar en sonunda bi ılımlı doktor yakalams ben cıkmak istiyorum demis hastaneden ckms kecioren egitim arastrmada dogum yapti bi hafta sonra cok yıprandı cok iskence cekti zekai tahirde gelen giden prmakladı stajerlerin oyuncagı olmustum dedi rahmini cok zedelemisler dogum da zorlandı 30 dikişi oldu ben ona gitme demistim dinlememisti sonunda hak verdi orda dogumhanede beklettiler suni sancı verip dogum yapanlari hep gordum korkudan sancım nstde %100 buldu ama ben hic hissetmedm acılmam olmadı dedi ben mamakta oturuyorum natomede gidiyorum kontrollere nasip olursa dogumuda orda yapcam cevredeki ozellere gore dogum ucretide uygun geldi bize