Gulcan06 Arassinannesii merhaba rahim temizleme işlemi ne kadar odediz orda bende düşünüyorum ama uzakta oturuyoruz fiyati ne kadardi acaba
Arassinannesii Gulcan06 Ben 2 bucuk sene önceydi Ben ve esimin tahlilleri rahim filmi rahim yikama toplam 4bin
Silvergirl Mavi34 valla bahçeci mi bülent hoca mı dedim kafanı karıştırdın aret hoca diye :) yaşımızda yakın bizde de sorun yok napıcam valla bilemedim
Mavi34 Silvergirl bende çok araştırdım zamanında ama ıyki başkasına gitmemişim diyorum. Bence git bir muayne ol zaten o an kararını verirsin. Yaşıtım arkadaşlarım var başka yerlerde yaptıran ya hic yumurta toplanamadı toplananlar hemen oldu transferleri hic tutmadı. Onlara yapılanlar verilen ilaçlarla kendime bakınca aret hocanın farkını net anladim ben
Mavi34 Silvergirl hattâ benle aynı gün bir bayan transfer oldu onunla tanışıp konuştuk başka merkezlerde 8 deneme yapmis sadece 1 kimyasal gebelik olmuş kürtaja rahmi zarar görmüş ondada. 9. Deneme aret beyde tuttu onunda pozitif oldu
Mavi34 Silvergirl yok iki yumurta konuldu ama birisi tuttu sadece zaten aret bey bizim yaş için 3 de 1 tutma şansın diyor o yüzden varsa yumurtan 3 tane koyuyor
Silvergirl Mavi34 hımm mesela bahçeci de yaptıran burdan başka birine de yazdım, orası ikiz yapmıyor riskli bulduğu için. Ben de yaşım gereği ikiz olsun istiyorum aret hoca bununla ilgili bi açıklama yaptımı sana, fikri nedir
Zehra-Arda Silvergirl merhabalar imkanınız varsa Ali Rüştü Ergür diye bir doktor var medamerikan hastanesinde çalışıyor koşuyolundada kendi muayenesi vAr ben çok memnun kaldım bahçeciye gideceğinize ona gidin derim zaten bahceciyle aynı fiyat
Mavi34 Silvergirl az önce yazdım özellikle birden fazla yumurta koyuyor aret hoca yaştan ötürü tutma şansımız daha düşük diye
Defnenaz Beliss0 ben bahcecide 2 defa hayalkırıklığı yaşadım. Nasip olmadı. Bülent hoca daha olgun daha ii geliyor bana da
Deletedmom15262 Defnenaz bülent hocanın yüzünü ilk görüşmede görüyorsun sonra bir daha olumsuz olduğunda negatifi değerlendirmeyi söylemeye çağırdığında kendisi çok iyi uyumlu doktor ama malesef asistanları yapıyor kontrolleri 🤷♀️hastane olarak ilgi alaka olarak gayet iyiler zaten iyide olsunlar Bi zahmet tomarla para kazanıyorlar
Silvergirl Mavi34 @Defnenaz defne kafalar karıstı :) Mavi34 bize aret hocayı tavsiye etti, istanbul tüp bebek merkezindeymiş kendisi araştırmaya başladım bende, baya yorumları iyi
Mavi34 Silvergirl gidecek olursanız ismimi verip tavsiyeyle geldik diyin belli bir indirim aliyorsunuz aklınızda olsun yazarsınız bana isim için 😉
Defnenaz Mavi34 ya eşim izin vermiyor. Bülent tıraş diyor sadece. İlk görüşme ücretsizse gitsek mi acaba?
Defnenaz Mavi34 canım ya, en başından beri hep destek oldun bana şimdi de elinden geldiğince başkalarına. Sağ ol canım ❤️
Mavi34 Defnenaz ilk görüşme ücretsiz ama aret bey yapmıyor o görüşmeyi zaten deli gibi yoğun o. Ben nurettin beyle görüşmüştüm o bile çok pozitif birisi ama tedavimi aret beye baslatmistim
Deletedmom15262 Defnenaz Defne Nacizane bir tavsiye olarak söylemek isterim büyük merkezler aynı protokol aynı ilaç vs. Yapmaya meyilli cem hocadan ekipiriz raporunu iste elinde mutlaka bulunsun bir sonraki merkezle görüştüğünde aynı yol değilde farklı yol izlenmeli bülent hocayada yada başka merkezde göster ki protokol değişimi yapsın bende ekipiriz alıp doğru aret hocaya gidicem ha olur tutar bilemem en azında rotamız farklı olur 💓🤗
Kimkibu Defnenaz tabiki tercih meselesi:) ben orda oldum tedavimi çok iyi ilgili ve anlayışlıdılar acayip memnun kalmıstım.. ve şükürki ilk denememizde tuttu:) hic bir seyi riske atmıyorlar ve herseyi açık açık konusuyorlar bu cok hosuma gitmisti sürekli güleryüz vardı :) tabikş herkesin kendi tercihi