Biranne2 Hamileliğimin en zor saatini yaşıyorum sanırım resmen kusmamak için zor tutuyorum çok korkuyorum mide bulantısı ve kusmadan midemde şişlik vardı çok anladım zaten ama heran kusacak gibiyim ne yapmam lazım ya istemiyorum elim ayağım titriyor o derece daha 10 haftalık bide
3MelekAnnesi3 Biranne2 herkes yasıyor bu durumu cok hassas Bi konu degil inşallah hep sürmez genelde 4.ayı tamamlayınca bitiyor
Melos2234 Biranne2 ılık bir duş alıp tuzlu kraker yemeni tavsiye ederim doktoruna danışarak prilam da kullanabilirsin çok iyi geliyor geçmiş olsun
ozlemak42 Biranne2 çok fazla kusuyorsan acile git sıvı kaybin olur serum takarlar doktorda gereken ilaci verir bende öyleyim 🤦🏻♀️
Aybigen Biranne2 malesef yapılacak çok bişey yok günde 10 defa ya kadar kustugumu bilirim . Az az sık sık biseyler yemeye çalışın. Ben hiç yemek yiyemedim. Sadece muz yiyebilmistim kişiden kişiye değişiyor. Size iyi gelen yiyebileceğiniz bişey vardır mutlaka. Ama onun dışında normal yemek yemem mümkün olmadı. İnanın geçiyor sadece yaşarken insanı çok yıpratıyor.
Biranne2 sema12818 çok teşekkür ederim haklısınız sürekli olan bişey değil ama olduğu zamanda tam olan bişey
Biranne2 ozlemak42 allah yardımcın olsun canım 😔 kusmadım hiç bu zamana kadar şuan kırk takla atıyorum kusmamak için çünkü çok korkuyorum bu olaydan ben 😔😔
ozlemak42 Biranne2 😄 kiz bende kusuyon okumusum tutma daha fena olur ben kusunca çok rahatliyorum sadece çok fazla kusmam oluyor ama senin oyle değilse tutma kendini kus rahatla
BelisinAnnesi Şuan 24 haftalığım ve ilk 16 haftam acillerde geçti artık kusma ve bulantıdan dolayı ağlama krizlerine giriyordum. Bitmiş durumdaydım . Bana o an iyi gelebilecek herseyi denedim tuzlu ayran çok iyi geliyordu bana . Şükür 20.ci haftamda geçti biraz zor bir yol bu çekilen her acı kutsal sabır canım 🤗
Biranne2 BelisinAnnesi 2. Hamileliğim ilkinde gram bulantı yaşamadım ama bunda korktuğun başıma geldi çok korkuyorum ben kusmaktan canım 😔😔
BelisinAnnesi Biranne2 2.5 yaşında kızım var Bnde hiç kusma nedir bilmemiştim Bnde mahvoldum bu sefer cinsiyetten mi bilmiyorum neden olduğunu öldüm öldüm dirildim bir bn bir Allah biliyor 😔
Biranne2 BelisinAnnesi ah aynıyız resmen anlamadım ama bu gece rahat yok bana çok zormuş ya mide bulantısı 😭
ozlemak42 Biranne2 😔 inşallah gecer canım gerçekten zor ilk kizimda 9 ay boyunca yaşadım o kadar bitkin hissettiriyor ki ben kusamadigimda gözümden yaslar akiyor terliyorum elim ayağım titriyor resmen kusuyorum ya nasıl iyi hissediyorum inşallah korkunu yenip kusar rahatlarsin
Biranne2 ozlemak42 çok zormuş kuzum çok benim de ikinci gebeliğim bu ilkinde hiç bilmedim mide bulantısı bu beni mafetti aynı şuan senin gibiyim elim ayağım titriyor sıcak bastı inşallah kuzum çok teşekkür ederim çok
Eylosunannesi Hamileligin ilk 3 ayi istisnasiz her aksam (sadece aksamlari oluyodu cok enteresan) agiz dolusu kustum, ne ilac nede baska birsey fayda etti. Cok sivi kaybettiysen doktora mutlaka git canim, gecer insallah 🙏🏻🌸