Mom090 Hayırlı Geceler Olsun İnşallah 🤲🏻 Çok kısa birşey sorup gideceğim ☺️ Eşim bugün MR’a girdi yarım saat boyunca kaldı içerde. Sizce bana zararı olur mu🙄 öyle duymuştum bir kere ama tam bilgisi olan var mı 🙄
Mdnyldz Mom090 eşiniz girmiş size neden zarari olsun. Işına maruz kalan kendisi siz değilsiniz neticede.
Gamzeee89 Mom090 ben girdim MR’a ve yarım saatte kaldım doktor izniyle tabi onda Bi sıkıntı olmuyor ama röntgen filan çektiremşyorsun
Mom090 @Senayyalcin @Mavi34 @Gamzeee89 @Mdnyldz ordaki hemşire eşinizden 24 saat uzak durun aldığınız radyasyon onuda etkileyebilir demiş, ona şaşırdım bu yüzden sormak istedim 😏
Mavi34 Mom090 mr da radyasyon yok ama o alan da tomografi ve röntgen de varsa alandan almış olabilir belki
Lalihhhh Mom090 öyle demişse uzak dursun, ben nişanlı iken ilaçlı Efor testine gitmiştim mesela 24 saat hamile ve bebeklerden uzak durmami söylemişlerdi bana da
ozlemak42 Sedahmeteper ilk kizima şiddetli baş ağrısıyla bende girdim girmeden oncede doktor bilgilendirme yaptı bebeğe hiç bir zararı yok simdiye kadar olmamış ama iznin olmadan katamayiz dedi izin verdim ve girdim o yüzden hele ki eşin girmiş sana neden olsun canım
ug_fa-3diplomalianne Mom090 Mr da radyasyon yok canım girene de bi zararı olmaz sana da bi zararı olmaz ayrıca hamilelerde Mr çektirebiliyo
Mom090 Lalihhhh Etkilenebilinirmiş öyle demişler, aile büyükleri de bana öyle dedi. Başına gelen var mı diye bende sormak istedim🤦