Minnakhamis micky evet bendede kaşıntı vardı mantar enfeksiyonu çıkmıştı o zaman vermişti ama bu kaşıntı farklı vajinanın içi kaşınıyor dışında hiçbir şey yok 🤷🏻♀️
Minnakhamis Tugbaakgunnn anladım canım benimki bariz belli küçük küçük ve az da değil yâni bakalım bana ne diyecek 🙇🏻♀️
Minnakhamis Nur_grvn ilk defa duyuyorum 🤭hafta içi kontrolüm var o zaman söyleyeceğim bakalım ne diyecek 🙇🏻♀️
Minnakhamis Nur_grvn yok et ben gibi değil böyle çok küçük ve yaygın siğil gibi mi desem böyle alerji olursunda küçük küçük şeyler çıkar vücutta onun gibi ama et benimde var bi tane 🤭
Nur_grvn Minnakhamis canim karnıbahar gobi bı yüzeyi varsa et benin o büyük bı olasilikla hpv dir. Cinsel yolla bulaşan bi illet. Ve normal doğuma engel olabiliyor bilgin olsun zamanında işlem yaptirmazsan yayila bilir
ozanmincim Minnakhamis vajinadaki varisi yaşayan bilgisi olan barmı? Geçiyor mu sonra ağrı yapıyor mu
Minnakhamis ozanmincim yukarda bi arkadaş ağrı yapıyor yazmış benimde bilgim yok canım şüpheleniyorsan doktoruna mutlaka söyle derim 🌸
Minnakhamis Nur_grvn et ben sadece bir tane var 🤔 birde tüp bebekle hamile kaldım 33 haftalık hamileyim ve en son tedaviden önce ilişki oldu ama bu durum yeni var 🤷🏻♀️
Nur_grvn Minnakhamis bu durum hamilelikte daha sık gözükür çünkü vücutta var olan hpv hamilelikte bağışıklık düşmesiyle ortaya çıkar. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻💕