Cananq123 Adilenur bende 6+0 bende bugün ikiz olduğunu öğrendim bu süreç nasıl geçecek çok merak ediyorum
Adilenur Cananq123 doktor dediki çok sevinmeyin hamileliğin en pis yanıdır tek yumurta ikizlerinde olumsuzluk cok olur dedi aklıma takıldı hem çok mutlu oldum ikizler için hemde üzüldüm doktor böyle söylediği icin
esraaa18 35+4 çift yumurta ikizi biri kız biri erkek bebeklerim olucak 12 kg aldım şuana kadar bebislerim de 2400 2500 kg dalar kasiklarima baskı yapıyorlar mide şikayetlerim arttı geceleri uyutmuyo dikkat etmeme rağmen 37+1 e gün aldık bakalım bekliyoruz🤗
Minnakhamis HTidim 33 haftalığız kızlarımla 20 kiloya yakın aldım 😀 Çarşamba günü öğreneceğiz kilomuzu ☺️ Doktorum 36 da alalım diyor ama 36 yı görürsek 37 de istiyorum Doğumu en azından Ramazan çıkmış olur diye düşünüyorum bakalım tabi nasip kısmet ne zaman olacak Allah bilir 🤷🏻♀️☺️🌸
Ayselaysun HTidim bizde suan 23 haftaligiz tek yumurta ikizi iki tane oglum olacak rabbimin izniyle en son 18 ci haftada kontrole gitmistim biri 240 gr digeri 220 gr di bas agrilarim cok gecen ay tartildigimda 3 kilo almistim yanni 18 haftaya kdr sad3ce 3 kiloalmisim tabi simdi kac olduk bilmiyorum yarin kontrolumuz var bakalim ne kdr buyumuyusuz insallsh 37 goruruz hepimiz icin tek duam benden tavsiye magnezyumu birakmayin cokfaydasi var
Gulcince kubraaaaaaaaaa 10. Hafta kontrole gittiğimde 2-3 haftaya belli olur dedi dr. Bende beklemedeyim şimdilik 🙊
Busra_korkmazz 8+0 cok heycanli ve endiseliyim.. allah tamamina erdirsin.. cok bulantim ve asiri mide yanmam var.. ☹️
reyhandoymaz Ezgi5566 çok sancım gözükmüyor ama 34..haftamda doğuma alacağını söyledi doktor gelişim geriliği olduğu için çok zorlanıyorum tansiyonda var doktorum risk almak istemiyorum dedi
Tugcekkkkk HTidim ben de 27+3teyiz.çift yumurta ikizleri ikisi de erkek. 26.haftada kiloları 1115 ve 1166 idi. Bebekler aşırı hareketli ler gece gündüz sürekli tepiş tepiş içimde ikisi de 😊 bu benim ikinci gebeliğim Di ve ilki sezaryendi. Bakalım bunlar ne zaman gelecekler
Bahar678 Bende ikiz annesiyim çift yumurta ikizleri biri kız diğeri erkek 15+4 olduk bugün 125 gram biri 128 gram da diğeri 😀 1 kilo aldım sadece
ikizkusannesi Adilenur o nasıl doktor ya korkutmakla başlamış işe hiçte öyle değil ikiz hamileliği birazcık zorluyor ama hiç bahsedildiği gibi korkunç bir tarafı yok hatta çok güzel.Biri ordan vurucak biri burdan annesiiii💖💖💖
iikiizler Minnakhamis doğumdan sonra kaç kilo gidecek ne kadarı ödem çok merak ediyorum 😁 eskıden cok takardım da şımdı takmıyorum onlar saglıklı doğsunlarda inşallah. Ben 30da ciğer geliştıcı vuruldum doktor bi tehlıke yok ama önlemı alalım dedı. Ayrıca progestan kullanıyorum fıtıl olarak. Sizin bi önlemınız var mı? Cok korkuyorum erken gelmelerinden. Ramazanıda bi çıkartsak hayırlısıyla☺️
Minnakhamis iikiizler sorma bende öyle ilk zamanlar her hafta tartılır kilo aldığımı görünce kafaya takardım bi yerden sonra insan sallıyor 😂 evet bende çok merak ediyorum 😬 hele ki ödemden hastanelik olmuşum şiştikçe şişiyorum 🥴 29+4 de doktor kontrolüne gittiğimizde nst istedi doktorumuz alette sancı çıkınca 2 gün yatırdı iğneydi ilaçtı serumdu derken sancıları düşürdüler çok şükür evet banada ciğer geliştirici yapıldı hastanede yatarken şimdi nidicart birde progestan kullanıyorum önlem amaçlı progestan ağızdan alıyorum ama ☺️ bende aynısını diyorum hayırlısıyla Ramazan’ı bi çıkarsaydık diye doktorun tarih verdi mi peki ?
Ceyloh Gulcince 10+4 tek yumurta benimde 🥰 ctesi kontrolum vardi genital bolge cikintisini erkege benzetti ben bile gordum ama cok erken tabii. Cuma nifty test yaptiricam orada kesin cinsiyet belli oluyormus cok yakinda ogrenicez gibi😎 benim merak ettigin tek yumurta ikizlerindeki diger riskler🙄 bize diamniyonik dedi ama koryonlar icin bisey diyemedi. Sizinkilerin bilgisi verildi mi?
Gulcince Ceyloh Nifty testi nedir acaba? Ben 2li testi sorduğumda ikizlere yapmıyoruz denildi onun dışında test konusunda başka bisey denmedi. Gerekli bisey mi acaba sizden duyuyorum ilk defa. Mono mu dia mı o da bu gittiğimde söylenecek. Tek gibi duruyor dedi ama sanırım korkutmak istemediği için oyaladı beni.