Omerhatice Snmlhn0 kilo alimin norml bence canim üzme kendini zaten 12 13 kilo ideal kilo alımı ben oğlumda 60 ile başlayıp 72.5 ile bitirdim şimdi kizimdada 61 ile başladım 27+6 yim 67 kiloyum 6 kilo almışım bi 6 7 de bundan sonraki su son dönemde alsam ideal 🤗
Rabismomm4 Snmlhn0 ben 73 kiloyla hamile kaldım boyum 169 ve 24 haftalık hamileyim 81 kilo olmuşum Dr normal ama böyle gidersen şeker hastalığı çıkar dedi diyet verdi herşey yasak 🥺 aç oturup aç kalkıyorum yemekten 🤦
Rabismomm4 Vosvosgil sinir oluyorum böyle insanlara yaa banada eltim diyor popon büyüdü veremen veririm diye düşünme kocaman oldu hâlbuki kendi de kilolu biri baya bir .bende olsun hamilelikte alınır diyorum susumasi için ama yok kadın her gün diyor 🤦
Vosvosgil Rabismomm4 öyle insanlara en azından ben can taşıyorum şiştim sen tek canla böylesin de ozamn agıxlarını bıçak açmıyo
Aysobaciniz Snmlhn0 bende 88 ile hamile kaldım boyum uzun 14+4 ilk zamanlar 92 falan oldum sonra 5 kilo verdim sonra yine alacağım gibi duruyor önemli olsn yavaş yavaş almak bi anda almamak. Bebeğim sağlıklı olsun derdindeyim dkkat ediyorum, doğduktAn sonra diyetisyene gidicem inşallah fazlalıklar için. Şun kiloyu dert etmemek gerekiyor bence szde takılmayın bebek sağlıklı olsun
surass Bende yaklaşık 15 kilo aldım. 37+2 haftalığız. Hamilelikte takılıcağımız en son şey kilo olmalı bence. Ben hiç düşünmüyorum bile hatta insan aldığı kilodan zevk alır, mutlu olur mu ben oluyorum tuhaf şekilde 🙈 Doğumdan sonra bütün kilolar gider 🥰
SeymaK Snmlhn0 39+6 yım 12 kg aldım sadece ilk 6 ay 11 kg aldım ben hareketsizdim ve beslenmeme dikkat etmemiştim sonra diyete başladım son 3 ayda da 1 kg aldım sadece
Fatosbartu Snmlhn0 60 ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum 33 haftalık olduk 🤗 80 le kapatirim inşaallah 😊 hic doymuyorum kiloda aldi basini gitti
zeytinkiz Snmlhn0 bende 1.68 boy 85 ile hamile kaldım 17.jaftaya kadar almadım suan 18+6 yım 2.5 kılom almısım normal yani artık bebk hızlı büyüyor bende 100 görmesem keske dedim ama görücem gibi 🤷🤭
Hanfebyrktr Adaaa34 doğumdan eve geldiğimde hemen tartıldım 75 kiloydum 7 kilo gitmiş 2 ay içinde bı 6-7 kilo daha gitti tatrım bozuk evde tartilamiyorum ama şu an daha doğrusu en son tartildigimda 68-69 arası biseydim
Nzlykp Hmeyyyra ay bende bende sadece bir ay gittim sonra hamile olduğumu öğrendim 🤦🏻♀️ yaa 8nsaAllah canim insaAllah veririz tek takıntım bu sanirim 😏