aydemirtas Merhaba sevgili hanımlar, Benim evimde bütün camlar da güneşlik yerine stor perde var. Lakin temizliğinden dolayı çok pişmanım. Silsem leke kalıyor, silmesem pis duruyor. Sizler nasıl temizliyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
rmdfile aydemirtas halı yıkayan yerler perde de yıkıyor ben veriyorum 1 gün de geliyor. Yeri imkanı banyoda balkonda yıkıyor.
BuTuKu aydemirtas annem kendisi banyoda yıkıyor, bende stor temizleyen yerlere gönderiyorum sabah gelip alıyorlar aksama da getirip takıyorlar iki şekilde de cok temiz oluyor
Dilekcnkn aydemirtas Ay ben temizledim bir kez banyoda yıkadım yağ falan hep çıktı açtım hepsini kırdım 😂😂 sonra almıycam dedim artık yaptırdım verdim halama sonradan gittim yine aldım kendime😂😂 ama bundan sonra nasıl yaparım bilmiyorum 🤷♀️🤷♀️
aydemirtas Dilekcnkn bende kendim yıkamayı düşünüyorum ama bende kırarım vs. diye korkuyorum eşimin dilinden kurtulamam yoksa. Eğer değiştirme imkanım olursa şayet bir gün hepsinde normal güneşlik yaptırıcam at makineye mis gibi
Dilekcnkn aydemirtas Aynen valla yaa 😂 güzellik uğruna çile çekiyoruz resmen belki farketmiyoruz ama aşırı derecede hele mutfakta çok yağ kir çekiyor
Busehnm aydemirtas ya hali yıkar gibi fircalayip yikayacaksiniz ya da yikamaciya vereceksiniz, silmek biraz riskli malesef
aydemirtas Busehnm kendim yıkamayı denicem ilk başta yapamazsam yıkamaya veririm. Öneriniz için teşekkür ederim
aydemirtas Dilekcnkn benimde mutfakta lavabo arkasında çamaşır suyuyla siliyorum bana mısın demiyor hiç
EmineYavuzhan1 aydemirtas Banyoda yada balkonda life ile iyice beyaz sabunla sonra durula canım tertemiz oluyor
EmineYavuzhan1 aydemirtas Rica ederim bende mutfak storlarımı önce yağ sökücü sıkıp bekletip sabunlayıp lifeleyeceğim inanılmaz yağ lekeleri var bide sararmış
Elbet-birgun-kavusacagiz aydemirtas halicilar yikiyo canm ver yikat 😊 ben asiliykan leke cikarici deterjan sikiyorum toplayip bekletiyorum sonra soküm su arindiriyorum tertemiz oluyo
aydemirtas Elbet-birgun-kavusacagiz tavsiyeniz için teşekkür ederim. Şimdi kendim yıkamaya niyetlendim eğer yapamazsam temizletmeye vericem inşaAllah
Rolria aydemirtas Aldığım yer sabunlu bez ile ıslak olmayacak nemli kalacak o şekilde sil demişti 2 haftada bir siliyorum bir iz veya başka bir şey olmadı hiç beyaz sabun eritip su da öyle siliyorum.5 senedir kullaniyorum