Denosko AslNur ben tahir özgüder e gidiyorum özel polikliniğinde muayene ediyor ama doğumu o hastanede yapıyor zaten sanırım hastanenin ortaklarından çok iyi ve ilgili bir doktor tavsiye ederim 👍
Elanaz AslNur Ben gidiyorum Çınarlıya doktorum Aslı Hanım. Hem hastaneden hem doktorumdan çok memnunum. Çok sakin, kibar, hoş bir doktor.
AslNur [bilinmeyen] o hastaneye gitmeyi düşünüyorum doktor tavsiyesi isteyecektim gidiyorsan duymuşsunuzdur belki ☺️ Doğum ne zamandı
Vuslaaatt AslNur Güngör beye gidiyorum çok memnunum gece gündüz arıyorum her sorumu cevaplıyor çok ilgili 👍🏻
Rusenali Denosko tahir bey için doğum +hastaneye ne odeşiriz. Doktor hastane hariç ne alıyor yrdmci olursaniz sevinirim
AslNur Ben doktorumu değiştireceğim o yüzden böyle bir konu açmak istedim çınarlıyı çok övüyorlar anladığım kadarıyla söyledikleri kadar var peki muayene ücreti ne kadar ???
Busra_35 Çınarlı da şeker yüklemesi yaptırdınız mı? 16 temmuz a randevu verdi doktorum ama merak ediyorum nasıl oluyo ve hastaneye ekstra ücret öduyomuyuz?
AslNur Busra_35 aile hekimi ücretsiz bir şekilde şeker yüklemesi yapıyor çok zor bir işlem değil para ile yaptırmak gereksiz bende