papatyasever34 Merhabalar arkadaşlar evimi kanatlı kanatsız büyük karıncalar bastı ne yapcami bilmiyorum🥴🥴kalorifer borusunun yanındaki çatlaklardan çıkıyolar çıldırıcam zarar vermeden nasıl bi çözüm bulabilirim??
prenses_annesii2603 papatyasever34 bende burda bekleyeyim odanın yarsisi perdelerim bunlardan kaynayıp duruyor
Hamileadayibiranne Ayy 🤦🏼♀️ ilaçtan başka hiç bir şey çözüm olmuyor maalesef televizyon ekranı bile simsiyah olmuştu yerler lambalar hiç söylemiyorum bile resmen istila ettiler her seyi denemiştim ama maalesef yararlı olmadı 😔
[silindi] papatyasever34 ilaç kesinlikle. Kayınvalidemde de cıkıyor her sene bu aylarda ve heryerdeler kanatlı kanatsız insanın siniri bozuluyor
Brn_mom Yarım limonun icine nane koy birak bi yere gidiyolar. Kimisi tuz dök yere diyor bide toz tarcin
Lulemom Marketlerde ilaç satılıyo 2-3 ay etkili. Ben ondan aldım sıktım duvar diplerine. Oh be dedim. Mutfak tezgahında hatta klozetin içinde geziyolardı resmen. Ne yaptıysam olmadı. En son ilaç sıktım. Daha 1 tane Bile görmedim