Papatya_37 Doktor bebeğimin böbreğinin bi tanesinde genişleme var dedi. Doğumdan sonra tahliller istedi. Doğumdan önce boyle teşhis konulan oldumu, doğum yapan arkadaşlar. sonrasında bisi ciktimi önemli, lütfen cevap verirmisiniz😔
PIRIL Papatya_37 benim ilk hamileliğimde de bu hamileliğimde de aynısı oldu. Önemli olan boyutu, 7mm i geçmemesi sanırım. Erkek bebeklerde daha fazla oluyor. İlk çocuğumda doğumdan sonra baktırdık birşey çıkmadı. Bunda da şu an 5mm doktorum takip ediyor. Korkmayın doğumdan sonra da düzelebiliyor
Nejlaoyku Benm bebgimde de var 20 haftalıkken detaylı ultrasonda çıktı suan 33.haftamdayım bi ilerliyor bi geriliyor. Fazla korkmayın bu konuda doğumdan sonra düzelebiliyormuş
asli16 Arkadaşıma da aynısını dediler doğuma kadar kız üzüldü stres yaptı oğlu sağlıklı doğdu. Doktora sordum önemsiz olduğunu ve doğumda geçeceğini söyledi kafana takma 🌸
Kmndas Papatya_37 benimde bebeğimde var 20. Haftada öğrendim şimdi 24 haftalık olcam bakalım geçer inşallah bekliyorum 20. Haftada 5mm di 22 de 4 ölçtü radyoloji uzmanı bakalım salı tekrar gidicem büyüme almasın da