Fdmyavz Arkadaşlar merhaba. Bu arabayı alıp kullanıp memnun olan var mı kalitesi nasıl acaba arabayı gerçekte görmedim internetten sipariş vericem olursa.
058elf Fdmyavz ben gerçekte gördüm güzel duruyodu diğer travellere göre hafif gelmişti ama almadm kabin mi travel mi karar veremedim şu an tek eksiğim araba 🤭 traval alırsam sanırım onu alırım
Esrakocer Fdmyavz canım merhaba ben o arabayı almayı düşünüyordum gidip mağazadan bakmak istedim ama hangi e bebek mağazasına gitsem yoktu ona benzer olarak graco miravel marka vardı inceledim ve satın aldım fiyat aralığın o civarlardaysa dediğim arabaya da bi bak derim. Çok beğendim ben kullanışlı. Fikir olsun sana da
Fdmyavz 058elf ben de baya düşündüm travel ama uzun süre kullanabilecegim bir araba olsun dedim bu araba da onlardan biriydi canım şuan e bebekte kampanya var her 250 TL’lik alışverişe 50 TL hediye çeki veriyor bu arabayı aldığında 250 lira çek alıyorsun yani araba 1050 ye gelmiş oluyor bu özellikte bir araba için şu dönemde baya uygun geldi fiyatı bana ama gerçekte hiç görmedim mağazada yoktu YouTubedan videolarını izledim hoşuma da gitti sen de eğer almayı düşünüyorsan bu arabayı yarın kampanyanın son günü bakabilirsin ☺️
058elf Fdmyavz evet canım hem uygun hemde güzel ama ben işte kabin tipi de istediğim için şu an kararsız kaldım puseti komşumdan şimdilik temin ettim en kötü bi iki ay onu kullanıp kabin tipi araba alabilirim, beklemedeyim şimdilik 🤗
Nurveziroglu Ben de bu arabayı alacağım. Hem internetten araştırdım hem de ebebekten mağazadan baktım çokta hoşuma gitti. Çok hafif , hareket kabiliyeti çok iyi kolay gidiyor , puseti çok güzel ve kumaşları kaliteli. Ben gördüğüm kadarıyla tavsiye ederim