Hazal12 Kızlar uyumuşum biraz mide yanmasına uyandım 33+0 günlerim biraz stresli geçiyor bir an da mide yanması olabilir mi. ? Aşırı midem yanıyor şuan 😔 bu durumu yaşayan varmı
isimsizbiranne Hazal12 yaşamaz olur muyuzz bi gün bende aynı bu saatlerde yazdım buraya cayır cayır yanarken sakız çiğne dua ediceksin dedi biri hala dua ediyorum allah razı olsun varsa at bi tane normal şekersiz sakız sende bana dua et 😊
Busehnm Hazal12 naneli şeker bana iyi geliyor cok fazla olduğunda da doktorumun önerisiyle gaviscon kullanıyorum
Goknur1410 Hazal12 yeşil elma ekşi olan ben careyi onda buluyorum senin gibi uykudan uyanıyorum bazen sayıklıyormusum bile anneciğim yapmayın üzmeyin beni die kizim diyor seni uykuda bile çok üzüyorlar anne die 😀
denizkizim 33+4 bende de var. boğazım boyunca ağzıma kadar çıkıyo yanması. ne yesem içsem kar etmiyor. 35. haftada doktor kontrolüm var ilaç milaç bi şey isticem artık napiyim
Hazal12 Goknur1410 yaaaa kıyamam ☺️ İlk defa oldu acaba stresten mi dedim bende demekki oluyormuş teşekkür ederim
pare66 Mide yanması bitmek bilmeyen çile hele akşamları ve gece uykudan uyandırması, ağıza dolu dolu çıkması ben hep süt içiyorum elma da çok iyi geliyor, salatalik yedigim2de asirigaz yapıyor gece tavsiye etmiyorum, beyaz leblebi yemeyin diş kırıyor :)
Goknur1410 Hazal12 yok yok stresten olmaz yemek yiyesim bile gelmiyor millet hamilelikde kilo alır bende kusmakdan kilo verdim ikiz gebelik bide ondan sonra millet yok kilo verdin yok nasıl ikiz gebelik diye diye nazar değdirdi yataklara düşürdü beni 😀