Dilekcnkn Esma0301 Salçalı yemek kokusu ağır geldi ama ilk oğlumda lahana sarmasını kararttım ikincisinde tavuktan soğudum şimdi yine hamileyim ve tavuktan soğudum 🤷♀️
Minnosunannesiii Esma0301 herşeyde nn ama en çok sudan su içmeye hasret kaldım benim Bi bardağım var 500 ml teyzem doğuma gelecek benle hastane çantama o bardaktan koydum doğumdan çıkar çıkmaz bana o bardakta su verecek hasret kaldı 34 haftadır bulantısı su içmek 😰😰
YagmurAnnesi Minnosunannesiii bende ilk zamanlar sudan çok tiksinmiştim ama doktor ılık içme soğuk olsun demişti.. kış falan dinlemedim hep soğuk içtim düzeldi
esra572 Minnosunannesiii peki birsey sorabilirmym çok azmi içiyordunuz bebegin suyunu etkiliyormu bu durum bana 3 4lt iç dedi ama 2yudum dahi icemiyorum. Sorun oldumu bu peki
Eczmery123 essyyyy demek ki vücudun kahveye ihtiyacı yok,iyi gelmeyecek. Ben de gebelikten önce çok yeyip içtiğim şeylerden tiksindim.
Hatice_ee Esma0301 et ten etin kokusundan bi ara tiskinme degilde hoslanmiyodum kocam kasap olunca kocamdanda uzaklasmistim tabi 🤣🤣🤣🤣🙈
Minnosunannesiii Hatice_ee benim adam kasal değil kocamdan da tiksinmiştim ben 🤣 hergün ağlıyordum ben artık kocamı sevmiyormuyım diye ona da belli etmek istemiyordum gece o uyuduktan sında başımı ayak kısmına koyuyordum 🤣🤣🤣
Elfcm Minnosunannesiii o durum bende de var ilgilensin sevsin beni istiyorum ama adam bana yanaştı mi öpsün sarılsin dokunsun istemiyorum. Hamilelikten önce birbirimize temas etmeden uyuyamazdik bile şimdi o bana dokundu mu köşe bucak kaçıyorm. Bir kac zamandir neden böyleyim diye düşünmüyor değilim. Sürekli problem çıkarıyorm muhattap olmamak için 😭😭
Tuqqbaa Esma0301 köfte…tavuk..kuru fasulye.. yumurta….brokoli….kiyma …. sigara kokusu ( eşim cok sigara içer yaninmda istememdim düşünün)….
dlnyny Esma0301 bende salçalı yemeklerden tiksinmiştim ama şimdi yiyebiliyorum geçti allahtan yoksa nasıl yemek yapabilirdim🤦🏻♀️
NAZ2333 Esma0301 sogan kozmetik urunleri kokusu yumos kokusu esimin kokusu🤣🤣🤣 tavuk kofte pirasa yemegi aklima gelenler bunlar
essyyyy SSeymanr off o günü iple çekiyorum siz 30.haftalara gelmişsiniz geçmemiş ben daha 11 deyim yıkıldım şuan😂😭
YagmurAnnesi Esma0301 kızımda çikolata ve çikolatalı şeylerden.. şimdi oğlumda da ilk 4 ay türk kahvesinden tiksinmiştim ama artık içebiliyorum çok şükür 😬