Emine46- Haftaya girdik ama benim artık dermanım kalmadı midemin yanmasına öyle bir boyuta ulaştıkii artık midemden acı bir şey geliyor yatakta boğuluyorum ayağa kalkmazsam o anda nefessiz kalıyorum ateş basıyor bir anda yüzüm boynum kıpkırmızı oluyor soda süt ayran elma şuruplar yoğurt bir sürü şey hiçbiri fayda etmiyor geceleri yatamıyorum yemek yiyemiyorum bana bir tavsiye fikir verin ne olur dayanamıyorum artık çok kötüyüm
Girlsmomm Emine46- mide hapı neden kullanmıyorsunuz hamilelikte kullanılan ilaçlar var benim de bazen çok yanınca içiyorum dr sordum içebilirsin dedi çok iyi geliyor
Emine46- Girlsmomm doktorum sadece şurup önerdi iki farklı markada denedim asla fayda etmiyor hap olarak denemedim en etkilisi bu olduğunu dediler
Girlsmomm Emine46- ben hap kullanıyorum ama ayda 3 tene anca kullandım çok yanınca içiyorum sadece Dr zararsız içebilirsin dedi hiç şurup kullanmadım hap şuruptan daha kesin çözüm bence
Sumfa Emine46- Yediğine içtiğine dikkat et canım çok etkiliyor bende de oluyor ben ılık süt içip yatıyorum rahatlatıyor bir de tahin yiyorum oda toparlıyor
Emine46- Sumfa bazen sırf yemekte yağ baharat ağzıma çok geliyor diye o yemeği yemiyorum az yağlı azıcık baharatlı olsa bile ama işte maalesef