Rabiaakrtl İlk gebeligim cinsiyeti öğrendim kız ama hala hissedemiyorum benimle 1 2 hafta onde.olan arkadaşlarım hep hissettiklerini söylüyorlar kendime moralmen düşük hissediyorum acaba sorun mu Var diye ne zaman hissedebilirim sizce
Minnosunannesiii Rabiaakrtl canım kızlar biraz geç oynar diyorlar benim kız da bayageç oynadı 24. Hafta da hissettim 😊 şuan 34 olduk maşallahı var durmuyo
[silindi] Rabiaakrtl İlk gebeliginiz bu çok normal. Bende 17+4 haftalığım ve 2. gebeliğim olmasına rağmen hissetmiyorum çok normal. Çevrenizdeki insanlarla kıyaslama yapmayın boşverin sağlıklı olduğunu bilin yeter 🌺🌺
Rabiaakrtl Yaaa valla icim rahatladı arkadaşlarım erkek bebek bekliyor deli gibi hareketli deyince ben artık panik yaptım resmen Teşekkürler hepinize 🤍
Rabiaakrtl [silindi] çok teşekkür ederim icim rahatladı 🥰 allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin inşallah hepimiz için
Htcerdgn 19 haftaligim bende hissetmiyorum insan dusunmuyo değil cevredende oynadimi falan denince aklıma takılıyor
Tazebirannecik Bende 17 haftalığım hiç hareket hissetmiyorum insanın içine kurt düşüyor iyimi acaba nasıl diye birde muayneler artk ayda 1 keze döndü 1 ay geçmek bilmiyor 😞
Minyam Haftaya giricem yeni yeni evet bu bebek diyebiliyorum korkma doktor iyi diyorsa iyidir birkaç hafta daha sabret 👍🏻
aeh ilk gebeliğimde 21, 22den sonra hissettim şimdi 2. gebeliğim 17den sonra hissetmee başladım. Acele etme zamanı gelecek dayak yiyor gibi hissedeceksn 😂
Nur3446 Kızlar bende 19 hafta oldum geceleri hareketlerini hissederdim bugün hic hissetmiyorum normal mi aceba