Ccff3435 estagfurullah istediginiz kadar sorabilirsiniz onunuzde ornek olunca insan daha rahat oluyor benim onumde ornek yoktu ☺️☺️ zeynep akcoltekin e gidiyordum, 15 Aralikta oglen 12.32de (gun icinde de dogurunca ki aslinda suni sanci ile sabah dogumum baslatildi bunu da doktorum istedi kendi mesai saatinde olsun diye o yuzden doktorumu cagirmadim, doktorum beni cagirmis oldu sagolsun) dogum yaptim epidural vs almadan normal dogum yaptim o yuzden sadece normal dogum ucreti olan 2000 (+200 covid testi ucreti) odedik, ekstra sadece bana covid testi yaptilar o da 200 tl idi.. ilgi alaka o kadar iyiydi ki biz dedik herhalde bu iste ekstralar da var, bir ilac bitiyor digeri basliyor hasta bezleri bebek icin bez vs hizmet cok iyi olunca biz sadece 2200 tl ile ciktik hastaneden.. acikcasi Istanbul gibi bir sehirde ozel hastaneye gidip bes yildizli konfor yasayip da bu kadar uyguna dogum yaptiran hastane olmadigi icin biz acikcasi hic pazarliga gitmedik.. parasini sonuna kadar hakediyor..🙏🏻🙏🏻🙏🏻