Aslic zumre28 halkali meydanda muayenehanesi olan doktor ali celik var google yazip numarasini bulabilirsiniz her butceye gore hastaneylede anlasmasi var kendinize yapacaginiz en buyuk iyilik olur mukemmel otesi bir doktordur
zumre28 Aslic siz o doktora mı gidiyorsunuz? Ben Bağcılar da oturuyorum ama nasıl olacak tam Bilgi verirmisiniz rica etsem Aslı Hanım
Minigim-ben Esranrkzlkya kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı. Sadece doğum ücreti bu, paket değil. Ama dogumunuzu bu fiyata orda yaparsanız bebeginizin ilk muayeneleri ücretsiz oluyormus. Alife de işitme testi de ücretsiz, lokman hekimde değil.
Aslic zumre28 evet ona gidiyorum bu ikinci gebeligim ilkindede ali beyleydim tum gebeligim ve dogumum boyunca. Muayenehanesine randevu alip gidiyorsunuz tam halkali meydanda yeri. Meydan halkali diye bi site var biliyorsaniz orada. Dogum icinde farkli hastanelerde farkli ucretler var her butceye uygunda var.
Elif95Kuzey Hazellamia yaptırdım ama park hastanesinde yaptırmadım devlette yaptırdım Doğum ile ilgili bişy söylemediler normalde park hastanesine gidiyorum hesapladığını zaman Doğum Temmuz
Crnbdk Kereminannesiiiiiii bende Nagihan hanıma gidiyorum kamu personeliyim sorduğumda herhangi bir indirim olmadığını söylediler
Kereminannesiiiiiii Crnbdk hayır var ama belli kamu kurumlarıyla anlaşmalılar eşim polis ondan faydalanıyorum ben normalde 270 ben 202 veriyorum
gmzcvk bebekmuhendisi merhaba Zeynep Akcoltekin, ben cok memnun ayrildim herseyden, doktorum da cok ozverili ve ilgiliydi hala daha oyle.. tabi bu biraz enerji meselesi ama ben kendisiyle cok rahattim, ikinci cocuguma hamile kalsam yine kendisine giderim
bebekmuhendisi gmzcvk yanıtınz için teşekkürler sezeryan mı olmuştunuz bir de özelden ulaşabiliyor musunuz ihtiyaç halinde"
gmzcvk bebekmuhendisi hayir normal dogum yaptim, evet numarasını paylasiyor ve hic geri donmemezlik yapmiyor ☺️ Rica ederim her zaman seve seve 🙏🏻💚