damlaacinar canım bende balıkesirliyim çok şükür memleketimde özel sevgi hastanesinde olucak doğumum burdaki doktorlar ne kadar iyi olsada bana göre özel hastane olarakta yetersiz doktor olarakta bana göre mesala benim salih beyi bırakma nedenim hamile değilken rutin kontrol için gitmiştim tsh değerim 4.9 çıkmıştı bana dedi ki iyi normal kilon sabit kalsın bende bilmiyorum doktor öyle diyince iyidir dedim burdan arkadaşım değerimi görünce çok yüksek doktor ilaca başlatmadı mı dedi hayır gayet iyi bir değer olduğunu söyledi dedim araştırdım yüksekti o hastaneden doktorlara yazdım tabi salih beyede bu değer yüksek mi troid için diye evet yüksek dedi ilaca başlamalısınız dedi bende dedim doktor bey ben sizin hastalarınızdan bana neden ilaç vermediniz yüksek bir değerse dedim adet düzensizliği olanlara veriyorum dedi adet düzensizliğim olduğunu söyledim size dedim ben başlatmıyorum başka doktor arkadaşlarım başlatabilir dedi orda o doktoru bıraktım çelişkili olduğu için yüz yüze konuşsam belki daha iyi hissedebilirdim tam başka doktora gidecekken o ay hamile olduğumu öğrendim veysele gideyim dedim ama oda çok ilgisiz ultrasonda incelemiyor bile burası başı burası poposu bu kadar diyor her neyse onada bu sorunumu söyledim oda bebek küçük 10 12 haftalarda bakalım dedi bakıldı 3.30 dedi gayet iyi zararı yok dedi ama çok ilgisizdi biz sormadan bir şey demiyor cinsiyeti bile yanıldı erkek dedi 😒her neyse şans eseri onuda değiştirdim izine gittiği gün maşşallaha geçtim gayet ilgili geldi uzun uzun bakıyor sohbet ediyor güler yüzlü ama oda tereddütte bıraktı beni cinsiyet iki çizgi olanlara kız diyoruz kızdır dedi net konuşmadı heycandan soramadımda 16 haftamda net mi diye etrafıma yanılınca ve troid değerimden bahsetmedim ona çevremde maşşallah ve veysel cinsiyette yanılmış asker eşiyim ben bizde çok hamilelik doktor muhabbeti döner arkadaşıma kız demiş maşallah erkek bebekleri nerdeyse 5 6 ayında öğrendi ve yanılmış veyselde kız bebeğe erkek demiş oda yanılıyormuş bu durumda en net gören bilgisi olan salih bey diye duydum benimde erkek dedi veysel maşşallah kız gibi dedi ben kız diye seviyorum başta erkek diye seviyordum 2 hafta sonra detaylıya eşim bu yanılmalardan dolayı salihe gidelim diyor bakalım hayırlısı olsun hepimiz için