rabiaaao Yarencerenn bende çamur gibi kanlı gelmişti 3 gün sonra doğum yaptım .herkesin ki bir mi bilmiyorum aynı haftadayiz seninle suan
Minikoocum Yarencerenn ayy bende 36+3aynini yaşadım bugün şeffaf jolemsi çok minik nokta kan hemen doktoruma yazdım nst çeksinler dedi gttim.nst çekti alttan baktı şükür smdi iyiyim
Buketkucuk Yarencerenn benden sürekli şeffaf jel gibi, sümüksü akıntı geliyor ama nişan değilmiş doktorum herşey normal dedi. Yani illa renginde sarılık, çamurluk ya da kanlı bir görünüm olmalı sanırım🤷🏻♀️
Yarencerenn rabiaaao başından beri akıntım var ama az az sarı gelirdi bu gün 2peçete dolusu yoğun ve beyaz geldi merak ettim 🤔
Yarencerenn Birde söylemesi ayıp normalde büyük abdestimi 3günde bir falan yaparım 2gündür sürekli her lavaboya gittimde yarı isal yarı normal geliyor nstye giridimde ebeler isalin varmı falan diye sormuştu en sancımda çıkmıştı ben hissetmiyordum
Yarencerenn Minikoocum gitmedim suyum falan gelmediği için Çarşamba günü randevum var merak ettim sordum buraya
rabiaaao Minikoocum bende gitmemiştim sonra zaten suyum patladı öyle doğum oldu buda ikinci doğumum olacak bunda gelir mi bilmiyorum her çocuk bir olmuyor derler