isimsizbiranne gerekli mi sizce yaptırmayan var mı yaptıranlar da nasıl olduğunu yazabilir mi bu haftaiçi yapılcak korkuyorumm
BurcuLice isimsizbiranne canım normal doğum yapacaksan mecbur yapıyorlar sezaryen yapıcaksan isteğe bağlı yaptırmaya bilirsin çatı muayenesini
Susam1 isimsizbiranne bu insanları hangi hasta ruhlu insanlar korkutuyor anlamıyorum hiç 🙄 şimdi normalse gidişatı çocugun çatı muayenesi olmadan nerden bilecek doktor kanalın uygun olup olmadığını canım bunu düşündün mü hiç ve bu 2 3 dklık bir durummuş ne kadar korkunç olabilir ki bu kadar insan nasıl yaptırıyor 🤗
ozlemprlk16 isimsizbiranne hissetmiyorsun bile bende cok korkuyordum doktor jel sürdü baktı ilişki daha zor bence
Aysenur61 isimsizbiranne benm dogum anında yapacakmiş doktor doğum kdr onermıyorum dedi. Aslında sancısı olana yapılması gereken birşey Ama bnm doktor yapmıyor malesef
rabiaaao Susam1 2 3 dakka bile sürmüyor en fazla 5 saniye filan anca derin derin nefes alınca geçiyor ama enfeksiyon olunca sızlama oluyor
isimsizbiranne Susam1 nasıl nerden bilcek pat diye suyun gelse şimdi doğum başlasa gitsem durun önce çatı muayenesi yapalım mı dicekler ki zaten kesin sonuç vermediğini söylüyorlar
Aleyna_Muzaffer Benim ilk doğumum olduğunda çatı muanesi hiç olmadım suyum geldi evde bekledim sabaha karşı kanamam geldi anladım doğum olduğunu gittiğim zaman alttan muane ettiler 8 cm açıklık vardı zaten …
Susam1 isimsizbiranne işte önceden yapılması lazım bence diyorum muayene yoksa heralde acil durumlarda dur bekle muayene olmadım demeyeceksin 😁😁😁😁
ozlemprlk16 isimsizbiranne yani bana da açılma olsun diye ilişki önerdi bende 28 den beri yapmıyordum simdi zorluyorum olmuyor canim yanacak diye yapamıyorum
isimsizbiranne Susam1 ben demicem onlar da demicek muayene oldun mu diye 😂😂 akışına göre artık 😂 ama yaptırcam galiba
Bkorta isimsizbiranne çatı muayenesinde hiç bir şey yok doktor alt tarafı iki parmağını sokuyo rahmin girişini kontrol ediyo insanları korkutanları anlamıyorum merak etmeyin sizde kendinizi kasmazsanız 30sn anca sürüyor